Go Down

Topic: activation (Read 124 times) previous topic - next topic

newboy2017

hi, I've just tried to create an account with you, you have sent an e-mail for me to activate my account, but it is not working, when I try I get an message, which reads something like this

"oops something has gone wrong, code incorrect"

but there is no further information given to rectify this problem, please can you help.

many thanks.

Martyn

ballscrewbob

Yet you posted so I guess its working.

It may not be the answer you were looking for but its the one I am giving based on either experience, educated guess, google or the fact that you gave nothing to go with in the first place so I used my wonky crystal ball.

DrAzzy

You need to contact support for whatever part of the Arduino website it is that's not working for you (which is apparently not the forums). The people who can help you with account stuff don't read the forums.
ATtiny core for 841+1634+828 and x313/x4/x5/x61/x7/x8 series Board Manager:
http://drazzy.com/package_drazzy.com_index.json
ATtiny breakouts (some assembled), mosfets and awesome prototyping board in my store http://tindie.com/stores/DrAzzy

ballscrewbob

Would it be Project HUB ? as sometimes the SSO can be a little iffy.
Reason is that its not actually Arduino.cc but an affiliate site.

Most of the rest of Arduino.CC got a "single sign on" SSO to help get rid of seperate sections needing different passwords etc.

Throw a link in here and it will be easy to asses what section you need access to.



It may not be the answer you were looking for but its the one I am giving based on either experience, educated guess, google or the fact that you gave nothing to go with in the first place so I used my wonky crystal ball.

Go Up