Pages: [1]   Go Down
Author Topic: [Solved] Long post quirks - twitching  (Read 811 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Central MN, USA
Offline Offline
Tesla Member
***
Karma: 74
Posts: 7256
Phi_prompt, phi_interfaces, phi-2 shields, phi-panels
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

If I post something too long, not really, just two pages long that I typed up, the post editor text block starts twitching, like in wordpress. It's very annoying. You type something in and it scrolls back to the beginning so you don't know what you just typed. Manually scrolling back to the bottom didn't work either. It keeps showing the beginning of the post while I'm typing the "second page". I don't know how to better describe it other than wordpress twitching editor!
« Last Edit: February 02, 2011, 08:12:01 pm by liudr » Logged


Left Coast, CA (USA)
Offline Offline
Brattain Member
*****
Karma: 361
Posts: 17301
Measurement changes behavior
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I was having the same problem. I am using MS IE8 browser. I then clicked on the compatibility button next to the top address window in IE and the problem went away.

Lefty

Logged

Central MN, USA
Offline Offline
Tesla Member
***
Karma: 74
Posts: 7256
Phi_prompt, phi_interfaces, phi-2 shields, phi-panels
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Thank you Lefty. It worked. I just have to remember to write short posts and use a notepad and copy paste. smiley-surprise
Logged


Global Moderator
Dallas
Offline Offline
Shannon Member
*****
Karma: 210
Posts: 13030
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Thanks Lefty.  Helped me, too.
Logged

Phoenix, Arizona USA
Offline Offline
Faraday Member
**
Karma: 40
Posts: 5594
Where's the beer?
View Profile
WWW
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hmm - I found this thread after seeing this myself today; switching to "compatibility" mode does fix it, but that's kinda a hack. Either the forum should be placed in "permanent" compatibility mode (using the meta-tag), or this issue needs to be fixed properly. Thanks to Lefty, all the same, though...
Logged

I will not respond to Arduino help PM's from random forum users; if you have such a question, start a new topic thread.

Offline Offline
Full Member
***
Karma: 11
Posts: 147
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I am also experiencing the same behavior in IE8.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: