Pages: [1]   Go Down
Author Topic: RX/TX Issues...  (Read 769 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
0
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 13
Arduino rocks
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I'm not entirely sure whether this should go in the Processing forum or the Arduino forum, but here goes. I was having some serious issues regarding data integrity over the serial connection between Processing and my Arduino. Finally, I realized that it was because Processing was having a conflict with my RX/TX drivers. I updated the drivers, and all of my problems were solved. Or so I thought...

Well, my Processing code worked, so now it was time to make some additions to the code I had running on the Arduino. Except...the Arduino environment crashes every time I go to upload code.

My best guess is that updating my RX/TX drivers broke the Arduino dev environment. I need the old drivers to upload my code to the Arduino, but I need the new ones so that I can communicate with it. Of course, I don't even know what version Arduino was using.

I am stuck between a rock and a hard place. Can anyone help me? Is there any way to load different RX/TX drivers in Arduino and Processing? Can I get Arduino to play nice with the new drivers? (rxtx2.2pre2)


P.S. The error report won't fit. Not sure how to include it.


:edit: I deleted my RX/TX files entirely, and now everything is fixed. I guess Processing and Arduino come with their own drivers to fall back on just in case the user screws something up royally. :/edit:
« Last Edit: March 08, 2011, 10:13:54 pm by phate » Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: