Go Down

Topic: Forum notification does multiple notification, contrary to advertised behaviour (Read 444 times) previous topic - next topic

Nick Gammon

I was watching the thread below, and wandered off for a coffee.

While I was gone three messages along these lines appeared in my email Inbox:

Quote
A reply has been posted to a topic you are watching by Beakie.
View the reply at: http://arduino.cc/forum/index.php?topic=56346.new;topicseen#new
Unsubscribe to this topic by clicking here: http://arduino.cc/forum/index.php?action=notify;topic=56346.0
More replies may be posted, but you won't receive any more notifications until you read the topic.


They were at 9:59 am, 10:00 am, 10:04 am (my time, the times the emails arrived).

Now I was gone for around 10 minutes, and certainly didn't read those messages in that time. In fact according to the forum:

Code: [Select]
« Reply #24 on: Today at 09:04:19 AM »
« Reply #25 on: Today at 09:05:04 AM »


That's about 50 seconds apart. So the behaviour of:

Quote
... you won't receive any more notifications until you read the topic ...


is not working.
Please post technical questions on the forum, not by personal message. Thanks!

More info:
http://www.gammon.com.au/electronics

mowcius

I have never had that - Normally this might occur if you visit a thread just after a reply has been posted. There is a slight delay between a new post and it appearing in your email (has been up to a minute or two for me at times) and then you might get two notifications close to each other.
From your post this is not what has happened but I suggest you simply un-notify from that thread and re-enable notifications and see if it sorts it. If it's only happened the once then there may be some other reason for it.

Go Up