Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Pin 13 Light On  (Read 541 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 27
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Hi,
I was using my arduino as normal, and it was working fine. I have the arduino mega, got it pretty recently. But now, it does something weird when I try to upload a sketch. When I click the upload button, the TX and RX and pin 13 lights blink like normal for a second, and then they stop and the pin 13 light stays on. This is really weird, because then my laptop continues to tell me it is uploading the sketch while the light stays on. After a while if I press the reset button, the pin 13 light blinks twice, then goes off (ON light is still on). Can someone help me?

Thanks in advance
-Dylan
Logged

/dev/null
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 24
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

what operating system are you using, as this will help us try to figure out where the problem is?  Which version of IDE? Is this a homebrew sketch or a basic one?  Does this happen if you load a Blink sketch in?
Logged

yes, have some.

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 27
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

I'm running Windows 7. I believe Arduino 0022. It's the normal IDE. I tried with the blink sketch and it worked! Not sure what the problem was, but it was only with that one sketch. Maybe because I wanted to print and write to the LCD at the same time???? I don't know, but know it works.  smiley-grin

Thanks for the help,
-Dylan
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: