Go Down

Topic: Windows 7 Help (Read 392 times) previous topic - next topic

naijabot

Hi,

I have an lilypad and I'm having problems uploading sketches.  My computer automatically uploaded the drivers but they are not showing up on device manager.  And everytime I try to upload a sketch, it takes forever and I get this error:

avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_disable(): protocol error, expect=0x14, resp=0x51

Please help.  Thank you

madworm

#1
Oct 30, 2011, 08:33 pm Last Edit: Oct 30, 2011, 08:36 pm by madworm Reason: 1
http://arduino.cc/forum/index.php/board,2.0.html

Read the top 2 posts!

BTW: I have absolutely no clue what a 'lilypad' is, what hardware you use to connect it to your computer and how you have wired it up.

Therefore I guess your problem is in line 42 of your code, but only if you wear two red socks!
• Upload doesn't work? Do a loop-back test.
• There's absolutely NO excuse for not having an ISP!
• Your AVR needs a brain surgery? Use the online FUSE calculator.
My projects: RGB LED matrix, RGB LED ring, various ATtiny gadgets...
• Microsoft is not the answer. It is the question, and the answer is NO!

James C4S


Hi,

I have an lilypad and I'm having problems uploading sketches.  My computer automatically uploaded the drivers

You are overloading the word "upload."

Have you selected Duemillnove in the Arduino IDE as the board type?
Capacitor Expert By Day, Enginerd by night.  ||  Personal Blog: www.baldengineer.com  || Electronics Tutorials for Beginners:  www.addohms.com

KirAsh4


Have you selected Duemillnove in the Arduino IDE as the board type?
Actually, the IDE should have Lilypad already as one of the options ... at least, 0022 did because I don't recall doing anything to the install to upload to the Lilypad.

Go Up