Go Down

Topic: Arduino web site very slow (Read 10 times) previous topic - next topic

ajofscott

Here in the USA the whole kit and kabooddle wad down all day! And yes, I also see the same error message in personal messages page. I had one peson leave the forum for apparent lack of help. I can only hope he realizes it was not for lack of trying. Were things this bad when the forum was on YaBB?

Grumpy_Mike

It went down last night in the UK as well. The site owners are aware of it and I beleve are trying to fix it.
This morning I could only see about 10 unread posts but it seems to be working now. However the personal messages are still broken.

Nick Gammon

Apparently the forum was upgraded without any warning. I reckon it was down for 24 hours, but apparently they expected 20 minutes. So far it seems nice and fast, although that perhaps is because some people have given up trying to use it. Let's hope the next few days show that the new server is much better.

magnethead794


Apparently the forum was upgraded without any warning. I reckon it was down for 24 hours, but apparently they expected 20 minutes. So far it seems nice and fast, although that perhaps is because some people have given up trying to use it. Let's hope the next few days show that the new server is much better.


nice and fast for me. Even the emoticons loaded in record time.
KF5RVR

cr0sh

It was down for about 24 hours, at least here in the States (or maybe just me in Arizona) - at about 1 am PDT on Sunday is when I noticed I wasn't getting anything (timeouts). Things stayed that way until the afternoon Sunday, when I was getting this weird "token" thing at the end of my URL on refresh. I later found with persistance that if I cleared my cache and my cookies (just the arduino.cc ones), I could bring up the main page and the forum as a guest, but as soon as I tried to login, things would break again. I watched the postings on the forum slowly trickle down to zero over the course of the hours before I went to bed. Woke up this morning, and found this - so I guess we're back. According to what I could find, they were doing a server migration (actually, name migration, I think - but maybe a server upgrade too - bad move to do both at same time) away from godaddy.com because of their SOPA support (at least, that's what I read on Massimo's twitter). SOPA strikes again...?

:D
I will not respond to Arduino help PM's from random forum users; if you have such a question, start a new topic thread.

Go Up