Go Down

Topic: Personnal Messages down (Read 4202 times) previous topic - next topic

ajofscott

8: Undefined index: can_view_profile
File: /home/arduino/public_html/forum/Themes/arduinoWide/PersonalMessage.template.php (folder sub template - eval?)
Line: 477

floresta

It's crackers to slip a rozzer the dropsy in snide.

geoland

No idea what the previous message means.?

Not able to read PM. I guess not as critical as the site going down. Presumably getting PM up and running is in progress?

KirAsh4

At least I get my PMs as e-mails so I can read them.  Can't read/reply online though.  And the entire site is still slow.

geoland

Thanks. I should be doing the same

KirAsh4

PMs are still not working.  You can send something, but all the recipient sees is an error when they go into their messages.  Same thing if you look in your outbox.  I suppose having the web site itself function (albeit still slow and filled with timeouts), is more important than sending PMs to one another.  Still, would be nice to get PMs working again (that's besides getting the bigger issue resolved as well.)

Grumpy_Mike

I keep getting PMs but I can only ever see the title. So communication by title is possible, it out twitters twitter.

tytower

Everything I tried on the page seemed to work including the user ID but the  link to the message did not load it
Governments should do what they were designed to do only.
Manage the larger issues best done by Government.
My Family and my Property are no

yOPERO

I am having the same problem with PMs:

Code: [Select]
8: Undefined index: can_view_profile
File: /home/arduino/public_html/forum/Themes/arduinoWide/PersonalMessage.template.php (folder sub template - eval?)
Line: 477
Engineering is the art of
making what you want from
things you can get.

     

[SOLUCIONADO]

lesto

Admin, when this will be solved?
at least now the site seems fast  :D
sei nuovo? non sai da dove partire? leggi qui: http://playground.arduino.cc/Italiano/Newbie

KirAsh4

Ok, it's been a while since the update and messages are still broken.  We still haven't heard a single peep out of the Arduino team on what's being done, both to the server, or software side of things.  There's no indication that problems are being worked on, no ETA of when things might work again.  I still see slow down with the site as well, although not nearly as bad as what it was before the update.  I realize I shouldn't complain about a free service, but still ...

lesto

if you take a look at artuino's twitter, thay are aware of the problem and trying to solve it
sei nuovo? non sai da dove partire? leggi qui: http://playground.arduino.cc/Italiano/Newbie

mmcp42

hmm
but we don't all twitter

how long would it take to post a sticky?
"sorry PMs broken - wrecking crew in attendance"
there are only 10 types of people
them that understands binary
and them that doesn't

lesto

i don't have twitter too... just look here: http://twitter.com/arduinoteam
sei nuovo? non sai da dove partire? leggi qui: http://playground.arduino.cc/Italiano/Newbie

Nick Gammon

Bump.

Code: [Select]
Posts: 7
8: Undefined index: can_view_profile
File: /home/arduino/public_html/forum/Themes/arduinoWide/PersonalMessage.template.php (folder sub template - eval?)
Line: 477


People are sending me messages, I try to reply and get the above. I don't know if the reply went through or not.

Most forum software has a MOTD (message of the day) feature where you can put things that appear on every page, like "messaging broken, should be fixed in 3 days" or some such thing. Why not use it?

The most recent message on the "main" Arduino page (which I admit I don't usually go to because it just looks like ads) is 7 days ago talking about "there is a server migration in progress. It was supposed to take 20 minutes but the hosting provider is having some trouble".

That's it. Nothing about messages being down, or when they expect to fix it.
Please post technical questions on the forum, not by personal message. Thanks!

More info:
http://www.gammon.com.au/electronics

Go Up