Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Unable to add library  (Read 275 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 5
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

So I'm still a relative noob to Arduino but have been programming on the Mac for quite a while.

I'm trying to add a custom library to my Arduino project and just cannot get it to add. I'm following the tutorial:
http://arduino.cc/en/Hacking/LibraryTutorial
And even downloading that Morse library and it just will not show in the menu.
I created and saved a test sketch, downloaded the Morse, Sow Sketch folder, added a "libraries" folder and put Morse in it. Quit and reopen the software, Sketch - Import Library, nothing new. Any tips?

Running Arduino 1.0 on Mac OS 10.7.3. Tested in a new user, same problem.
Logged

Tucson, AZ
Offline Offline
Sr. Member
****
Karma: 4
Posts: 272
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

Did you extract the Morse folder from the zip file, then copy the Morse folder to the Libraries folder?

My sketch folder is Documents -> Arduino.  Then I have Libraries, so the the full path is Documents -> Arduino -> Libraries -> Morse.

Is that what yours looks like?



Logged

Offline Offline
Newbie
*
Karma: 0
Posts: 5
View Profile
 Bigger Bigger  Smaller Smaller  Reset Reset

My sketch folder is Documents -> Arduino.  Then I have Libraries, so the the full path is Documents -> Arduino -> Libraries -> Morse.

Is that what yours looks like?

It does now, and it works. When the tutorial said to go to the sketch folder, I figured Show Sketch Folder would get me to the right place. It actually dropped me into the sketch for the particular project.

Many thanks for the help.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Jump to: