Go Down

Topic: Sloeber 4.2 index issues (Read 738 times) previous topic - next topic

leobissinger

Hello,
I need a little help after using sloeber for the first time in Windows 10.
I downloaded from :http://eclipse.baeyens.it/stable.php?OS=Windows
After starting sloeber.exe I got always the same issues:

"The indexer option "index source files not included in the build" must be off in windows->preferences->C/C++->indexer
and
The indexer option "index unused headers" must be off in windows->preferences->C/C++->indexer"

I removed the options like the message said, but sloeber going on in complaining the same options.
Is there a mistake on my side with indexes?

Greetings Leo
and
thank you in advance for helping me

spycatcher2k

Eh! Are you really that stupid? You download sloeber , but post in an Arduino forum for support.
Mrs Drew
-=-
http://www.uk-pcb.co.uk - UK PCB Fab Company
I will design & code for you, but I will also charge you (PM me)
If you don't like my answers, realize : I'm not being cheeky, I'm Just trying to prompt you to use your own brain/google etc.

leobissinger

Sloeber is able to compile arduino sketches.
Why should I'm stupid to ask a community if there is anybody who is using this tool?

spycatcher2k

I can drive to a ford garage in my toyota, but it's the wrong place to go for a service or repair!
Mrs Drew
-=-
http://www.uk-pcb.co.uk - UK PCB Fab Company
I will design & code for you, but I will also charge you (PM me)
If you don't like my answers, realize : I'm not being cheeky, I'm Just trying to prompt you to use your own brain/google etc.

gfvalvo

Try posting your issue in this thread:
https://forum.arduino.cc/index.php?topic=79595.1005
It is frequented by the Sloeber developers.

You can also enter an issue at the Sloeber GitHub.

Go Up