Arduino Forum

Products => Create => Chrome App => Topic started by: rverm44820 on Sep 24, 2018, 12:30 am

Title: arduino not connecting
Post by: rverm44820 on Sep 24, 2018, 12:30 am
just what the title says its not connecting. its been a few months since i've used this computer to program an arduino. i don't think its the arduino that's causing the problem.
i can select the uno and dev tty. but the screen for that select is to and im not able to get to scroll down to accept the selection.
Title: Re: arduino not connecting
Post by: pert on Sep 24, 2018, 12:44 am
Your description of the problem is not clear. Are you saying the Tools > Port menu is grayed out?
Title: Re: arduino not connecting
Post by: rverm44820 on Sep 24, 2018, 01:56 am
its not greyed out it just when the menu is up im able to select the arduino uno and the dev tty port.  just cant move the screen south to hit the accept button.
Title: Re: arduino not connecting
Post by: pert on Sep 24, 2018, 01:59 am
Sorry, I didn't notice this was the Chrome App forum section. I was talking about the real Arduino IDE. I don't have a Chrome OS device so I can't help you, but I'm sure someone else will be along.
Title: Re: arduino not connecting
Post by: rverm44820 on Sep 24, 2018, 02:03 am
got it working just had to downsize the screen to get to the ok button
Title: Re: arduino not connecting
Post by: maxwelmota on Sep 29, 2018, 01:47 am
just what the title says its not connecting. its been a few months since i've used this computer to program an arduino. i don't think its the arduino that's causing the problem.
i can select the uno and dev tty. but the screen for that select is to and im not able to get to scroll down to accept the selection.
I have same problem