Arduino Forum

Products => Create => Chrome App => Topic started by: demmons on Jan 27, 2020, 05:56 pm

Title: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: demmons on Jan 27, 2020, 05:56 pm
I keep getting this message when I try to upload code to a Nano.
Worked fine earlier today and yesterday.
Restarted browser and computer.
Using a Chromebook.

Any ideas?

Thanks
Title: Re: you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: dmasterdaz on Jan 27, 2020, 07:02 pm
Same problem here. Hopefully a temp problem
Title: Re: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: russ425 on Jan 28, 2020, 01:54 am
I just bought/started using it today, and I have the same problem. Hopefully it is fixed soon so I can use this for my micro class.
Title: Re: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: dedreign on Jan 28, 2020, 02:08 am
Me too - please help!!


Title: Re: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: dmasterdaz on Jan 28, 2020, 07:55 am
Good morning, I had this problem last night. This morning I viewed my profile (which can be accessed from profile pic top right of screen) and updated my privacy settings ( I confirmed consent to receive news letter ) and now all is working!....... Unless of course that was just a strange coincidence that I did that at the very same time as the problem being resolved elsewhere?
Title: Re: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: dmasterdaz on Jan 28, 2020, 08:02 am
Dont listen to the garbage I just wrote above!!!! My sketch had just successfully verified.... not uploaded!!!! I got a bit too excited that I'd sorted the problem and came straight here!!! ( where is that "head in hands" emoji? ) so still looking for a solution to this.... 5 shiny new nanos waiting to be played with!!!
Title: Re: Error : you need to be logged in on a create site to upload by chrome app
Post by: pert on Jan 28, 2020, 11:39 am
Hi all. Sorry for the trouble with the Arduino Create Chrome App. The problem should be fixed now. Please give it another try and let us know if you still have any problems.