Arduino Forum

Topics => Robotics => Topic started by: topfirst on Dec 05, 2011, 10:36 am

Title: cmucam3 resolution?
Post by: topfirst on Dec 05, 2011, 10:36 am
can i setting the resolution of cmucam3???
i want to set the resolution about 200x200 pixels.
thanks before...
Title: Re: cmucam3 resolution?
Post by: PaulS on Dec 13, 2011, 02:21 pm
You have permission to set the resolution on that device, whatever it is.

If you want help, you'll post a link.
Title: Re: cmucam3 resolution?
Post by: Tech-Hurricane on Dec 13, 2011, 10:39 pm
uumm.....PaulS I think topfirst is asking if it is possible to change the resolution on the cmucam3 n how u do it.
Title: Re: cmucam3 resolution?
Post by: PaulS on Dec 14, 2011, 01:35 pm
Quote
I think topfirst is asking if it is possible to change the resolution on the cmucam3

Still no link, so it's impossible to say whether it is possible, or not.