Go Down

Topic: [fixed] Where did private messages go? (Read 780 times) previous topic - next topic

coffeeBean

May 18, 2019, 10:13 am Last Edit: May 22, 2019, 12:10 pm by coffeeBean
Now get "My plans"....


MAS3

It's gone.
Some smart a** apparently thought it to be a good idea to replace it by a link to another revenue generator.
You can't go to private messaging (through your profile) any more.
Have a look at "blink without delay".
Did you connect the grounds ?
Je kunt hier ook in het Nederlands terecht: http://arduino.cc/forum/index.php/board,77.0.html

coffeeBean

You can't go to private messaging (through your profile) any more.
Implicit in that though, is that there's a "backdoor"?


MAS3

There might have been if you would have created a bookmark to your PM box.
I doubt PM is really gone, but you can't get to it the way you used to be able to do that.
Have a look at "blink without delay".
Did you connect the grounds ?
Je kunt hier ook in het Nederlands terecht: http://arduino.cc/forum/index.php/board,77.0.html

pert

Here is the link:
https://forum.arduino.cc/index.php?action=pm

I suspect it was an accident when they updated the website, rather than an intentional change.

MAS3

#5
May 18, 2019, 10:37 am Last Edit: May 18, 2019, 10:39 am by MAS3
Well here's a workaround:

https://forum.arduino.cc/index.php?action=pm

I got there by clicking on your avatar which also shows an option to PM you.

Oops, pert already posted the same (i didn't get the usual warning though..)
Have a look at "blink without delay".
Did you connect the grounds ?
Je kunt hier ook in het Nederlands terecht: http://arduino.cc/forum/index.php/board,77.0.html

coffeeBean

when they updated the website
Like the upgrade that led to the current complex way of in-lining pix in a thread.

Anyway, thanks both of you: bookmarked now.


Robin2

Here is the link:
https://forum.arduino.cc/index.php?action=pm

I suspect it was an accident when they updated the website, rather than an intentional change.
Thanks for the link.

I hope the accident gets fixed quickly.

...R
Two or three hours spent thinking and reading documentation solves most programming problems.

ChrisTenone

Perhaps as an interim solution until the unseen administrators can fix it, a moderator could put a sticky at the top of popular fora giving the link from reply 4.
What, I need to say something else too?

coffeeBean

Can someone send me a test PM please; I would like to see if it still appears as a pop-up and or the wee yellow dot.

(I did send myself a PM, but since I was obviously still in the PM factory, it appeared immediately in my Inbox so not sure if the pop-up or yellow dot would have appeared..)



coffeeBean

#11
May 19, 2019, 09:13 am Last Edit: May 19, 2019, 09:14 am by coffeeBean
Thanks Chris and pert: Just get the yellow blob, no pop-up which is a pitfa.





coffeeBean

#12
May 19, 2019, 09:42 am Last Edit: May 19, 2019, 09:43 am by coffeeBean
pert told me s/he got a popup and an email when I replied to the test pm.

I used to get popups only, with no email, but had never turned emails on. I got no popup with test PMs now though.

So that made me wonder if the popups are now in the same category as emails, so I turned emails on, and Lo!, I got a popup to an incoming PM.



Bloody stupid way to have to do things, up there with how to get pix into a post, but liveable with I guess.


ballscrewbob

The issue has been passed along to the team and they are looking into it.

Bob.
It may not be the answer you were looking for but its the one I am giving based on either experience, educated guess, google or the fact that you gave nothing to go with in the first place so I used my wonky crystal ball.

MAS3

Have a look at "blink without delay".
Did you connect the grounds ?
Je kunt hier ook in het Nederlands terecht: http://arduino.cc/forum/index.php/board,77.0.html

Go Up