Go Down

Topic: Arduino Uno WiFi Rev 2 not uploading (Read 2652 times) previous topic - next topic

jackaroo

Hello i recently got a brand new arduino uno rev 2 board for christmas and went to upload the example blink sketch to it but i got an error that said

Code: [Select]
Arduino: 1.8.10 (Windows 10), Board: "Arduino Uno WiFi Rev2, ATMEGA328"

Sketch uses 1346 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 48640 bytes.
Global variables use 22 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 6122 bytes for local variables. Maximum is 6144 bytes.
C:\Users\Roo05\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino17/bin/avrdude -CC:\Users\Roo05\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino17/etc/avrdude.conf -v -patmega4809 -cxplainedmini_updi -Pusb -b115200 -e -D -Uflash:w:C:\Users\Roo05\AppData\Local\Temp\arduino_build_777766/Blink.ino.hex:i -Ufuse2:w:0x01:m -Ufuse5:w:0xC9:m -Ufuse8:w:0x02:m -Uflash:w:C:\Users\Roo05\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\megaavr\1.8.5/bootloaders/atmega4809_uart_bl.hex:i

avrdude: Version 6.3-20190619
         Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
         Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

         System wide configuration file is "C:\Users\Roo05\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\tools\avrdude\6.3.0-arduino17/etc/avrdude.conf"

         Using Port                    : usb
         Using Programmer              : xplainedmini_updi
         Overriding Baud Rate          : 115200
avrdude: usbhid_open(): No device found
avrdude: jtag3_open_common(): Did not find any device matching VID 0x03eb and PID list: 0x2145

avrdude done.  Thank you.

An error occurred while uploading the sketch

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.


I'm sorry if i am missing some information that you might need as this is my first ever forum post so if you need some more information just ask and i should be able to give it to you.

prajagop

Maybe try changing the programmer to "onboard atmel mEDBEG"

jackaroo

Hey, that's what arduino ide defaulted to so I'm going to try and upload using all of the different programmers and if it works successfully i will tell you

Thanks For replying :)

12jcarduino34

did this work?  Which programmer finally worked?

Go Up