Go Down

Topic: DC motor not spinning (Read 231 times) previous topic - next topic

yoshinoi

Hello all,

I am making a self-parking car. There are two motors in the hardware. However, the left motor didn't spin when the right motor was spinning (they were supposed to work together). I tested the DC motors separately and they worked well. I don't know where do they conflict with the other part of code in this program.

There may have some problems in connection, but the signs of the speed of two motors are opposite when they are moving in the same direction.

Thanks.

groundFungus

More members will see your code if you post your code as described in the forum guidelines.
You will save everyone's time if you read and follow the forum guidelines.  :)          
https://forum.arduino.cc/index.php/topic,148850.0.html
and
https://forum.arduino.cc/index.php?topic=97455.0

jremington

Please read and follow the directions in the "How to use the forum" post.

TomGeorge

#3
Sep 16, 2020, 01:42 pm Last Edit: Sep 16, 2020, 01:42 pm by TomGeorge
Hi,
Welcome to the forum.

Please read the post at the start of any forum , entitled "How to use this Forum".
OR
http://forum.arduino.cc/index.php/topic,148850.0.html.
Then look down to item #7 about how to post your code.
It will be formatted in a scrolling window that makes it easier to read.

Can you please post a copy of your circuit, in CAD or a picture of a hand drawn circuit in jpg, png?

Have you written some simple code that just makes the motors run?

Thanks.. Tom... :)
Everything runs on smoke, let the smoke out, it stops running....

Go Up