Go Down

Topic: issue web editor and dashboard (Read 256 times) previous topic - next topic

supernick3000

Hello,

I'm new to the IOT cloud, And I have an issue.
I have an DHT11 connected and i want to see the temperature on the dashboard but I don't know why it doesnt show the temperature, it shows "0".
As you can see from the screenshot, in the "monitor" section I can visualize the temperature, so the sensor is connected and it is working. The thing is, how can I see the temperature in the dashboard? As you can see from the screenshots, the widgect is linked to the property.

Can you help me with this? I'm struggling from quite a long time.
Thank in advance.

Nicola










TheMemberFormerlyKnownAsAWOL

Please don't PM technical questions - post them on the forum, then everyone benefits/suffers equally

supernick3000

Sorry you are right, I'm not in the best section. I cannot find "IOT arduino cloud" section, but this is a
version of this tutorial.
https://create.arduino.cc/projecthub/133030/iot-cloud-getting-started-c93255?ref=user&ref_id=65561&offset=25

ballscrewbob

@supernick3000

Your topic was Moved  to it's current location / section as it is more suitable.

Could you also take a few moments to Learn How To Use The Forum.
Other general help and troubleshooting advice can be found here.
It will help you get the best out of the forum in the future.


It may not be the answer you were looking for but its the one I am giving based on either experience, educated guess, google (who would have thunk it ! ) or the fact that you gave nothing to go with in the first place so I used my wonky crystal ball.

Go Up