2560 board inoinstallation issue

I have a 2560 board with i2c modules connected to it. However when I uploaded a sketch, it shows the following error:

avrdude: Version 6.3-20190619
Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

     System wide configuration file is "C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf"

     Using Port                    : COM14
     Using Programmer              : wiring
     Overriding Baud Rate          : 115200
     AVR Part                      : ATmega2560
     Chip Erase delay              : 9000 us
     PAGEL                         : PD7
     BS2                           : PA0
     RESET disposition             : dedicated
     RETRY pulse                   : SCK
     serial program mode           : yes
     parallel program mode         : yes
     Timeout                       : 200
     StabDelay                     : 100
     CmdexeDelay                   : 25
     SyncLoops                     : 32
     ByteDelay                     : 0
     PollIndex                     : 3
     PollValue                     : 0x53
     Memory Detail                 :

                              Block Poll               Page                       Polled
       Memory Type Mode Delay Size  Indx Paged  Size   Size #Pages MinW  MaxW   ReadBack
       ----------- ---- ----- ----- ---- ------ ------ ---- ------ ----- ----- ---------
       eeprom        65    10     8    0 no       4096    8      0  9000  9000 0x00 0x00
       flash         65    10   256    0 yes    262144  256   1024  4500  4500 0x00 0x00
       lfuse          0     0     0    0 no          1    0      0  9000  9000 0x00 0x00
       hfuse          0     0     0    0 no          1    0      0  9000  9000 0x00 0x00
       efuse          0     0     0    0 no          1    0      0  9000  9000 0x00 0x00
       lock           0     0     0    0 no          1    0      0  9000  9000 0x00 0x00
       calibration    0     0     0    0 no          1    0      0     0     0 0x00 0x00
       signature      0     0     0    0 no          3    0      0     0     0 0x00 0x00

     Programmer Type : Wiring
     Description     : Wiring
     Programmer Model: AVRISP
     Hardware Version: 15
     Firmware Version Master : 2.10
     Vtarget         : 0.0 V
     SCK period      : 0.1 us

avrdude: AVR device initialized and ready to accept instructions

Reading | ################################################## | 100% 0.01s

avrdude: Device signature = 0x1e9801 (probably m2560)
avrdude: reading input file "C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_527520/DMA35M.ino.hex"
avrdude: writing flash (39754 bytes):

Writing | #####avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
###########avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
################################## | 100% 65.99s

avrdude: 39754 bytes of flash written
avrdude: verifying flash memory against C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_527520/DMA35M.ino.hex:
avrdude: load data flash data from input file C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_527520/DMA35M.ino.hex:
avrdude: input file C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_527520/DMA35M.ino.hex contains 39754 bytes
avrdude: reading on-chip flash data:

Reading | ################################################## | 100% 4.54s

avrdude: verifying ...
avrdude: verification error, first mismatch at byte 0x0000
0xff != 0x0c
avrdude: verification error; content mismatch

avrdude done. Thank you.

The selected serial port does't exist or the board is not connected.

However, when I uploaded a simple sketch, such as blink sketch, it works, fine.

Any idea?