Accelstepper not working ??

Ya I am missing something simple but I cannot wrap my head around it today , I used Basic stepper but wanted to add accel/decel to my code, it is a closed loop air pressure regulator using a stepper motor to turn a regulator knob with a air pressure sensor as feedback , I tried modifying my code but I am missing something basic and I’m not sure what it is ?? any help is very much appreciated.

#include <Arduino.h>
//#include "BasicStepperDriver.h"
#include "DRV8825.h"
#include <MovingAverage.h>
#include <AccelStepper.h>
MovingAverage average(0.01f);

//#define MOTOR_STEPS 200
//#define RPM 30
//#define MICROSTEPS 1
#define DIR 8
#define STEP 9
#define ENABLE 10
//DRV8825 stepper(MOTOR_STEPS, DIR, STEP, ENABLE);
AccelStepper stepper(1); 

int sensorValue0 = analogRead(A2); // sensor
int sensorValue1 = analogRead(A3); // V IN 
int val0 = 0;
int val1 = 0;
float deadBand;
double error;


void setup() {
  Serial.begin(1200);
  average.reset( analogRead(A2) );  // sensor
//  stepper.begin(RPM, MICROSTEPS);
  
  stepper.setMaxSpeed(2000);
  stepper.setAcceleration(200);
  
  deadBand = 18;  //stop moving when error < deadBand
}
void measurePressure() {
  int raReading = analogRead(A2);  // sensor
  float psi0 = ((30 - 0) / (620.0 - 0.0)) * (raReading - 83.0);
 // Serial.println(psi0);   // 620-0.0,  ra = 83
// R1 res=10k,  R2=20k ohm to gnd
}

void loop() {
  ( average.update( analogRead(A2) ) );
  measurePressure();

int  val0 = analogRead(A2);        // read the sensor pin
 val0= map (val0 ,850 ,80, 1023 ,0);
        
    //val0 = constrain(val0, 0, 1024);  // limits to 0-30psi range 102,692
  val1 = analogRead(A3) ;   // read the input pin , add offset=6
 // val1 = constrain(val1, 0, 1024);    // limits to 0-30psi range 102,692


  error = val0 - val1;
  Serial.println(error);
  if (abs(error) < deadBand ) error = 0;

  stepper.enableOutputs();
  stepper.move(-error);
   stepper.disableOutputs();


  delay(5);
}

Please describe exactly what you mean by "not working".

pert:
Please describe exactly what you mean by "not working".

Sorry not running , I found the run problem I had not declared the pins for step/dir, BUT it moves now but not at speed , I need to strip out all the other code and add it back in a piece at a time to see if I can get the accel working , really need decel to the analog comparitor code.

I just added accel and decel
( #define MOTOR_ACCEL 300
#define MOTOR_DECEL 40 ) from the basic stepper library , worked great no need for me to use Accelstepper library