Addressing onewire temp sensors

I am building a temperature recording system for my church.
10 temperatures and 7 on/offs (thermostats and boilers)
i am using a uno board and a adafruit data logger sheild kit.

I want to be able to specify what sensor is where but when i try to set it manually i get

“expected primary-expression before ‘{’ token”

#include <OneWire.h>
#include <DallasTemperature.h>

// Data wire is plugged into port 4 on the Arduino
#define ONE_WIRE_BUS 4
#define TEMPERATURE_PRECISION 12

// Setup a oneWire instance to communicate with any OneWire devices (not just Maxim/Dallas temperature ICs)
OneWire oneWire(ONE_WIRE_BUS);

// Pass our oneWire reference to Dallas Temperature.
DallasTemperature sensors(&oneWire);

// arrays to hold device addresses
DeviceAddress insideThermometer, outsideThermometer, no3, no4;
long OldTime = 0;

void setup(void)
{
// start serial port
Serial.begin(9600);
Serial.println(“Dallas Temperature IC Control Library Demo”);

// Start up the library
sensors.begin();

// locate devices on the bus
Serial.print(“Locating devices…”);
Serial.print(“Found “);
Serial.print(sensors.getDeviceCount(), DEC);
Serial.println(” devices.”);

// report parasite power requirements
Serial.print("Parasite power is: ");
if (sensors.isParasitePowerMode()) Serial.println(“ON”);
else Serial.println(“OFF”);

// assign address manually. the addresses below will beed to be changed
// to valid device addresses on your bus. device address can be retrieved
// by using either oneWire.search(deviceAddress) or individually via
// sensors.getAddress(deviceAddress, index)
insideThermometer = { 0x22, 0xB2, 0x37, 0x2D, 0x00, 0x00, 0x00, 0xC4 };
outsideThermometer = { 0x28, 0x3F, 0x1C, 0x31, 0x2, 0x0, 0x0, 0x2 };
no4 = { 0x22, 0xB2, 0x37, 0x2D, 0x00, 0x00, 0x00, 0xC4 };

Try using the '#' button to reformat that code as a code block

// like this

Do you know which line is the problem?

I have found the solution elsewhere When you set the deviceAddress insideThermometer = { chip address};

Sorry about the code post but help is not working.