Arduino WIFI shield Problem

So I got a wifi shield for christmas yesterday and I can't get it to work properly. I have successfully connected it to my home network. The IP for the arduino is 192.168.1.26 .

I tryed the WIFI shield example "SimpleWebserverWIFI"

It connects to network properly but when I goto my brower and type in http://192.168.1.26 it won't bring me to a page like it should. Even when it type in http://192.168.1.26/H it won't make the led light up. I cannot access the the arduino from my computer at all. Did I miss a step when setting up my wifi shield?

I have tryed it on chrome, firefox, internet explorer. It just says

" Oops! Google Chrome could not connect to 192.168.1.26"

suggestions?

Any help.

If you have not upgraded your firmware, you probably should. The old firmware has a problem establishing a tcp connection (not radio connection). Try this sketch. If the firmware version is not 1.1.0, then you probably need to upgrade it.

#include <WiFi.h>

int status = WL_IDLE_STATUS;     // the Wifi radio's status

void setup() {
  //Initialize serial and wait for port to open:
  Serial.begin(9600); 
  
  // check for the presence of the shield:
  if (WiFi.status() == WL_NO_SHIELD) {
    Serial.println(F("WiFi shield not present")); 
    // don't continue:
    while(true);
  } 

  // check firmware version
  Serial.print(F("Firmware version: "));
  Serial.println(WiFi.firmwareVersion());
}

void loop() {
}

Here is a thread that has a couple links to help you upgrade if your shield needs it.