Bluetooth 4.0 BLE HM-10 communication issues .[SOLVED]

Hello guys,

I am working on project that require communication between Android device and bluetooth module

I am using arduino mega 2560 and Bluetooth 4.0 BLE HM-10 module

I connected pins in this way:

Vcc__________ 3.3V
GND_________ GND
TXD_________ RX3 (15)
RXD_________ TX3 (14)

I am using this code:

// Arduino Bluetooth modul HM-10

#define RX 14
#define TX 15
#define pinLED 13
 
#include <SoftwareSerial.h>
 
SoftwareSerial bluetooth(TX, RX);

void setup() {

  bluetooth.begin(9600);
  bluetooth.println("setting up");

  Serial.begin(9600);
  Serial.println("setting up.");

  pinMode(pinLED, OUTPUT);
}

void loop() {

  byte BluetoothData;

  bluetooth.println("test");
  if (bluetooth.available() > 0) 
  {

    BluetoothData = bluetooth.read();
    Serial.println(BluetoothData);
  }

  delay(100);
}

I am using “Serial Bluetooth Terminal” as Android application to read and write messages to bluetooth mudule

It says “device is connected” and receive data from module (test, test, test …)
But the module does not receive data and if i want to communicate with module by serial port for example writing “AT?” nothing is happening

in console is set 9600b and NL & CR which requires this module

see if http://www.martyncurrey.com/hm-10-bluetooth-4ble-modules/ helps

I read it all several times, but I have no idea what's wrong. :confused:

Set NL & CR to No line ending

Still the same...

When i import AT commands to the program it works (name etc.) but, it's still transmitting and not receiving.

I found out the module is most likely broken, It cannot communicate through in tx.