Cannot Upload Sketch on Old Uno

I pulled out an old arduino to play with but I cannot get it working on my win 10 laptop. I am FAR from an expert on these. I played around with one years ago and got it working then but it was seemless. Not so much on this one.

I keep getting this error when I try to do the blink example. I checked the com and it is on arduino uno. I also tried to update the driver in the device manager but win 10 knows best and says the latest is installed. I have no idea what the problem is.

Thoughts?

Thanks,
Josh

avrdude: Version 6.3-20190619
Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

     System wide configuration file is "C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf"

     Using Port                    : COM3
     Using Programmer              : arduino
     Overriding Baud Rate          : 115200

avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x50
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x50

avrdude done. Thank you.

Problem uploading to board. See Upload – Arduino Help Center for suggestions.

Right board selected in Tools, Boards?
Right serial port selected in Tools, Port?
Good USB data (not charging) cable?

Arduino troubleshooting page.

Yes, all correct. I have a feeling I know the answer. I posted another question along the same issue... Is a ATMega328P (or comparable chip) required? Yeah, I am that new to this.

Figured it out on the second post. Thanks!