code not uploading

Arduino: 1.8.2 (Windows Store 1.8.2.0) (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

Exception 0xc0000090 0x0 0x0 0x112842 PC=0x112842

syscall.Syscall12(0x7407e320, 0xa, 0x12abe400, 0x12a12000, 0x0, 0x0, 0x1, 0x400, 0x126e2d00, 0x0, ...) /home/jenkins/go/src/runtime/syscall_windows.go:196 +0x4a syscall.CreateProcess(0x12abe400, 0x12a12000, 0x0, 0x0, 0x1, 0x400, 0x126e2d00, 0x0, 0x12aed738, 0x12aed6e4, ...) /home/jenkins/go/src/syscall/zsyscall_windows.go:583 +0x112 syscall.StartProcess(0x12a7a280, 0x79, 0x12a7c050, 0x9, 0xa, 0x12aed7f0, 0x0, 0x0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/syscall/exec_windows.go:326 +0x722 os.startProcess(0x12a7a280, 0x79, 0x12a7c050, 0x9, 0xa, 0x12aed924, 0x12a321a0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/os/exec_posix.go:45 +0x293 os.StartProcess(0x12a7a280, 0x79, 0x12a7c050, 0x9, 0xa, 0x12aed924, 0x0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/os/doc.go:28 +0x53 os/exec.(*Cmd).Start(0x126d60b0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/os/exec/exec.go:358 +0x6fa os/exec.(*Cmd).Run(0x126d60b0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/os/exec/exec.go:276 +0x2b os/exec.(*Cmd).Output(0x126d60b0, 0x0, 0x0, 0x0, 0x0, 0x0) /home/jenkins/go/src/os/exec/exec.go:473 +0x183 arduino.cc/builder.(*CTagsRunner).Run(0x614ef0, 0x126fe000, 0x0, 0x0) /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/builder/ctags_runner.go:69 +0x41b arduino.cc/builder.(*ContainerAddPrototypes).Run(0x614ef0, 0x126fe000, 0x0, 0x0) /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/builder/container_add_prototypes.go:56 +0x3b8 arduino.cc/builder.runCommands(0x126fe000, 0x12aedcc8, 0x22, 0x22, 0x1, 0x0, 0x0) /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/builder/builder.go:191 +0xe2 arduino.cc/builder.(*Builder).Run(0x12aeddec, 0x126fe000, 0x0, 0x0) /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/builder/builder.go:124 +0x89f arduino.cc/builder.RunBuilder(0x126fe000, 0x0, 0x0) /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/builder/builder.go:222 +0x35 main.main() /home/jenkins/workspace/arduino-builder-all-cross/src/arduino.cc/arduino-builder/main.go:338 +0x1360 eax 0x0 ebx 0x33246008 ecx 0x0 edx 0x331e0000 edi 0x36cc esi 0x33246000 ebp 0xdf6d4 esp 0xdf6ac eip 0x112842 eflags 0x10216 cs 0x23 fs 0x53 gs 0x2b C:\Program Files\WindowsApps\ArduinoLLC.ArduinoIDE_1.8.2.0_x64__mdqgnx93n4wtt\arduino-builder returned 2 Error compiling for board Arduino/Genuino Uno.

This report would have more information with "Show verbose output during compilation" option enabled in File -> Preferences.


I keep on getting this message I reset the board 3 times bit it is still not working