dynamixel AX12 on UNO library

Hi all,

i'm trying to use a servo AX12A on my arduino UNO using the savage electronics library.

I'm trying to find out what's wrong with my libraries since i can't seem to be able to upload the program to my arduino.

I'm using the example that comes with the library "DynamixelSerial":

#include <DynamixelSerial.h>

void setup(){
Dynamixel.begin(1000000,2);  // Inicialize the servo at 1Mbps and Pin Control 2
delay(1000);
}

void loop(){

  Dynamixel.move(1,random(200,800));  // Move the Servo radomly from 200 to 800
  delay(1000);
  Dynamixel.moveSpeed(1,random(200,800),random(200,800));
  delay(2000);
  Dynamixel.setEndless(1,ON);
  Dynamixel.turn(1,RIGTH,1000);
  delay(3000);
  Dynamixel.turn(1,LEFT,1000);
  delay(3000);
  Dynamixel.setEndless(1,OFF);
  Dynamixel.ledStatus(1,ON);
  Dynamixel.moveRW(1,512);
  delay(1000);
  Dynamixel.action();
  Dynamixel.ledStatus(1,OFF);
 
delay(1000);

}

and i get the error:

avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x30
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x20
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xff
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xff
Problema subiendo a la placa. Visita http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload para sugerencias.

I read in a comment section of the savageelectronics blog that you have to add the softwareserial library to the sketch folder, and when i do that i get the following error:

Se encontraron múltiples librerías para "SoftwareSerial.h"
Usado: C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\libraries\SoftwareSerial
No usado: C:\Users\Albert\Documents\Arduino\libraries\SoftwareSerial
exit status 1
conflicting declaration 'char SoftwareSerial::_receive_buffer [64]'

Multiple SoftwareSerial libs were found, it uses the one in the core IDE files and not the one i should be using (i think).

Anyone has used these libraries before and can help out please?

thank you

I read in a comment section of the savageelectronics blog that you have to add the softwareserial library to the sketch folder, and when i do that i get the following error:

That comment was rubbish. Before you did that, the code compiled but was not properly uploaded to the Arduino.

Problema subiendo a la placa. Visita http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload para sugerencias.

That guide has a list of steps to follow. Which step is "Complain on forum, in wrong section"?