Edgeimpulse error

C:\Users\kym>npm install -g edge-impulse-cli
npm WARN deprecated @zeit/dockerignore@0.0.5: “@zeit/dockerignore” is no longer maintained
npm WARN deprecated har-validator@5.1.5: this library is no longer supported
npm WARN deprecated request-promise@4.2.6: request-promise has been deprecated because it extends the now deprecated request package, see Request’s Past, Present and Future · Issue #3142 · request/request · GitHub
npm WARN deprecated request@2.88.2: request has been deprecated, see Request’s Past, Present and Future · Issue #3142 · request/request · GitHub
npm ERR! code 1
npm ERR! path C:\Users\kym\AppData\Roaming\npm\node_modules\edge-impulse-cli\node_modules@serialport\bindings
npm ERR! command failed
npm ERR! command C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /d /s /c prebuild-install --tag-prefix @serialport/bindings@ || node-gyp rebuild
npm ERR! gyp info it worked if it ends with ok
npm ERR! gyp info using node-gyp@7.1.2
npm ERR! gyp info using node@15.14.0 | win32 | x64
npm ERR! gyp info find Python using Python version 3.9.4 found at “C:\Users\kym\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe”
npm ERR! gyp ERR! find VS
npm ERR! gyp ERR! find VS msvs_version was set from command line or npm config
npm ERR! gyp ERR! find VS - looking for Visual Studio version 2015
npm ERR! gyp ERR! find VS VCINSTALLDIR not set, not running in VS Command Prompt
npm ERR! gyp ERR! find VS could not use PowerShell to find Visual Studio 2017 or newer, try re-running with ‘–loglevel silly’ for more details
npm ERR! gyp ERR! find VS looking for Visual Studio 2015
npm ERR! gyp ERR! find VS - not found
npm ERR! gyp ERR! find VS not looking for VS2013 as it is only supported up to Node.js 8
npm ERR! gyp ERR! find VS
npm ERR! gyp ERR! find VS valid versions for msvs_version:
npm ERR! gyp ERR! find VS
npm ERR! gyp ERR! find VS **************************************************************
npm ERR! gyp ERR! find VS You need to install the latest version of Visual Studio
npm ERR! gyp ERR! find VS including the “Desktop development with C++” workload.
npm ERR! gyp ERR! find VS For more information consult the documentation at:
npm ERR! gyp ERR! find VS GitHub - nodejs/node-gyp: Node.js native addon build tool
npm ERR! gyp ERR! find VS **************************************************************
npm ERR! gyp ERR! find VS
npm ERR! gyp ERR! configure error
npm ERR! gyp ERR! stack Error: Could not find any Visual Studio installation to use
npm ERR! gyp ERR! stack at VisualStudioFinder.fail (C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\find-visualstudio.js:121:47)
npm ERR! gyp ERR! stack at C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\find-visualstudio.js:74:16
npm ERR! gyp ERR! stack at VisualStudioFinder.findVisualStudio2013 (C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\find-visualstudio.js:351:14)
npm ERR! gyp ERR! stack at C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\find-visualstudio.js:70:14
npm ERR! gyp ERR! stack at C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\find-visualstudio.js:372:16
npm ERR! gyp ERR! stack at C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\util.js:54:7
npm ERR! gyp ERR! stack at C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\lib\util.js:33:16
npm ERR! gyp ERR! stack at ChildProcess.exithandler (node:child_process:333:5)
npm ERR! gyp ERR! stack at ChildProcess.emit (node:events:369:20)
npm ERR! gyp ERR! stack at maybeClose (node:internal/child_process:1067:16)
npm ERR! gyp ERR! System Windows_NT 10.0.19042
npm ERR! gyp ERR! command “C:\Program Files\nodejs\node.exe” “C:\Program Files\nodejs\node_modules\npm\node_modules\node-gyp\bin\node-gyp.js” “rebuild”
npm ERR! gyp ERR! cwd C:\Users\kym\AppData\Roaming\npm\node_modules\edge-impulse-cli\node_modules@serialport\bindings
npm ERR! gyp ERR! node -v v15.14.0
npm ERR! gyp ERR! node-gyp -v v7.1.2
npm ERR! gyp ERR! not ok

npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR! C:\Users\kym\AppData\Local\npm-cache_logs\2021-04-26T14_01_49_067Z-debug.log

Why do these things happen?

Why don’t posters give more (any) detail of what they were doing, what the code is, what if anything was connected at the time and what hardware/software environment they were working in ?

There was a problem installing the CLI to use edgeimpulse with Arduino 33 BLE senes.

I finished installing Python and installed Node.js, but there was a problem.

I share the installation link below.