elegoo smart car sketch upload error

i have an elegoo smart car, i uploaded the sketch of IR remote use to this arduino board about 6 motnth ago and it worked fine, but today ive tried to upload the basic "make the car move" sketch and i have recieved this error message, and i have tried it one 2 seperate arduino boards, not sure why this is happening, below is the error message i have copied in hopes that one of you guys could be of assistance, please let me know if you know what is wrong and how i can fix this, thanks in advance :slight_smile:

Arduino: 1.8.9 (Windows 8.1), Board: "Arduino/Genuino Uno"

C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\NicholasNG\Documents\Arduino\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10809 -build-path C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950 -warnings=none -build-cache C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_662734 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.arduinoOTA-1.2.1.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude-6.3.0-arduino14.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc-5.4.0-atmel3.6.1-arduino2.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -verbose D:\English\Lesson 1 Make The Car Move\auto_go\auto_go.ino
C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\NicholasNG\Documents\Arduino\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10809 -build-path C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950 -warnings=none -build-cache C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_662734 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.arduinoOTA-1.2.1.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude-6.3.0-arduino14.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc-5.4.0-atmel3.6.1-arduino2.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -verbose D:\English\Lesson 1 Make The Car Move\auto_go\auto_go.ino
Using board 'uno' from platform in folder: C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr
Using core 'arduino' from platform in folder: C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr
Detecting libraries used...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -Wno-error=narrowing -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10809 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\sketch\auto_go.ino.cpp" -o nul
Generating function prototypes...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -Wno-error=narrowing -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10809 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\sketch\auto_go.ino.cpp" -o "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp"
"C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder\ctags\5.8-arduino11/ctags" -u --language-force=c++ -f - --c++-kinds=svpf --fields=KSTtzns --line-directives "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp"
Compiling sketch...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -Wno-error=narrowing -MMD -flto -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10809 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\sketch\auto_go.ino.cpp" -o "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\sketch\auto_go.ino.cpp.o"
Compiling libraries...
Compiling core...
Using precompiled core: C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_662734\core\core_arduino_avr_uno_0c812875ac70eb4a9b385d8fb077f54c.a
Linking everything together...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-gcc" -w -Os -g -flto -fuse-linker-plugin -Wl,--gc-sections -mmcu=atmega328p -o "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.elf" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950\sketch\auto_go.ino.cpp.o" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/..\arduino_cache_662734\core\core_arduino_avr_uno_0c812875ac70eb4a9b385d8fb077f54c.a" "-LC:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950" -lm
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -j .eeprom --set-section-flags=.eeprom=alloc,load --no-change-warnings --change-section-lma .eeprom=0 "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.elf" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.eep"
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -R .eeprom "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.elf" "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.hex"
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-size" -A "C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.elf"
Sketch uses 2296 bytes (7%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
Global variables use 212 bytes (10%) of dynamic memory, leaving 1836 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avrdude -CC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf -v -patmega328p -carduino -PCOM10 -b115200 -D -Uflash:w:C:\Users\NICHOL~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_135950/auto_go.ino.hex:i

avrdude: Version 6.3-20171130
Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

System wide configuration file is "C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf"

Using Port : COM10
Using Programmer : arduino
Overriding Baud Rate : 115200
avrdude: ser_open(): can't open device "\.\COM10": The system cannot find the file specified.

avrdude done. Thank you.

Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.