Error compiling for board ATtiny13

Hello,
I try to create new project with ATtiny13. I have two source about attiny hardware with different version.
I do not remember the old version that I downloaded. With the new version is look like interesting feature. But I have problem compiling with the newest version.
I download from:

Here is sample code:

#define lamp  PB3
void setup() {
  // put your setup code here, to run once:
  pinMode(lamp, OUTPUT);
}
void loop() {
  // put your main code here, to run repeatedly:
  digitalWrite(lamp,LOW);
  delay(1000);
  digitalWrite(lamp,HIGH);
  delay(600);
}

I compile with old version is no error. But I compile with the latest version of hardware I have error.
Here the error:

C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -hardware C:\Users\WemaAdmin\AppData\Local\Arduino15\packages -hardware C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\WemaAdmin\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\libraries -fqbn=MicroCore-master2020:avr:13:clock=9M6,eeprom=erase,BOD=2v7,timing=micros_disabled -ide-version=10805 -build-path C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681 -warnings=none -build-cache C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_632656 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -verbose C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\T13_blink\T13_blink.ino
C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -hardware C:\Users\WemaAdmin\AppData\Local\Arduino15\packages -hardware C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -tools C:\Users\WemaAdmin\AppData\Local\Arduino15\packages -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\libraries -fqbn=MicroCore-master2020:avr:13:clock=9M6,eeprom=erase,BOD=2v7,timing=micros_disabled -ide-version=10805 -build-path C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681 -warnings=none -build-cache C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_632656 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -verbose C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\T13_blink\T13_blink.ino
Using board '13' from platform in folder: C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr
Using core 'microcore' from platform in folder: C:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr
Build options changed, rebuilding all
Detecting libraries used...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics  -w -x c++ -E -CC -mmcu=attiny13a -DF_CPU=9600000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_attiny -DARDUINO_ARCH_AVR -Wextra -flto -g  "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\cores\microcore" "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\variants\attiny13" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\sketch\T13_blink.ino.cpp" -o "nul" 
Generating function prototypes...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics  -w -x c++ -E -CC -mmcu=attiny13a -DF_CPU=9600000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_attiny -DARDUINO_ARCH_AVR -Wextra -flto -g  "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\cores\microcore" "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\variants\attiny13" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\sketch\T13_blink.ino.cpp" -o "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp" 
"C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder\ctags\5.8-arduino11/ctags" -u --language-force=c++ -f - --c++-kinds=svpf --fields=KSTtzns --line-directives "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp"
Compiling sketch...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -MMD -mmcu=attiny13a -DF_CPU=9600000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_attiny -DARDUINO_ARCH_AVR -Wextra -flto -g  "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\cores\microcore" "-IC:\Users\WemaAdmin\Documents\Arduino\hardware\MicroCore-master2020\avr\variants\attiny13" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\sketch\T13_blink.ino.cpp" -o "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\sketch\T13_blink.ino.cpp.o" 
Compiling libraries...
Compiling core...
Using precompiled core
Linking everything together...
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-gcc" -w -Os -Wl,--gc-sections -mmcu=attiny13a -w -flto -g -o "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.elf" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681\sketch\T13_blink.ino.cpp.o" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/..\arduino_cache_632656\core\core_MicroCore-master2020_avr_13_clock_9M6,eeprom_erase,BOD_2v7,timing_micros_disabled_9e4ae30af0a815a4916d057d204dbc1d.a" "-LC:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681" -lm
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -j .eeprom --set-section-flags=.eeprom=alloc,load --no-change-warnings --change-section-lma .eeprom=0  "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.elf" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.eep"
"C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -R .eeprom  "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.elf" "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.hex"
cmd /C "C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objdump" --disassemble --source --line-numbers --demangle --section=.text "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino.elf" > "C:\Users\WEMAAD~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_474681/T13_blink.ino_attiny13a_9600000L.lst"
exec: "cmd": executable file not found in %PATH%
Error compiling for board ATtiny13.

What wrong?

Thank you for your attention

Ivan

ino_user:

exec: "cmd": executable file not found in %PATH%

Error compiling for board ATtiny13.

it seems your arduino missing directory link
try to reinstall it or use zip version (non install version)