Error compiling for board ESP32 Wrover Module

I purchased the ESP32-CAM module and am setting it up using this video
and the example code in it. I installed the right ESP32 1.0.1 in board manager and have the correct “Huge App”, but I get this error code.

Arduino: 1.8.13 (Mac OS X), Board: "ESP32 Wrover Module, Huge APP (3MB No OTA), QIO, 80MHz, 921600, None"











Traceback (most recent call last):
  File "esptool.py", line 35, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports.py", line 29, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports_posix.py", line 31, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports_osx.py", line 32, in <module>
ValueError: dlsym(RTLD_DEFAULT, kIOMasterPortDefault): symbol not found
Failed to execute script esptool
Multiple libraries were found for "WiFi.h"
 Used: /Users/kylesaric/Library/Arduino15/packages/esp32/hardware/esp32/1.0.1/libraries/WiFi
 Not used: /private/var/folders/ks/jgly3h1n46z8j42xplvtdbfw0000gn/T/AppTranslocation/511694F8-148B-4B3F-9A70-AE2A07AC478D/d/Arduino.app/Contents/Java/libraries/WiFi
exit status 255
/private/var/folders/ks/jgly3h1n46z8j42xplvtdbfw0000gn/T/AppTranslocation/511694F8-148B-4B3F-9A70-AE2A07AC478D/d/Arduino.app/Contents/Java/arduino-builder returned 255
Error compiling for board ESP32 Wrover Module.


This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.


Any idea what I have to do?

Cheers,

Kyle

This topic was automatically closed 120 days after the last reply. New replies are no longer allowed.