Error when i'm uploading to arduino board

I have a proplem.There were some error when i'm uploading to arduino board. Anyone help me fix it? I'm using arduino IDE 1.6.9, arduino UNO board and win 10. Sorry for my English. Because my English is not good. I'm from Vietnam. This is error: avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions. avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x13 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x13

Picture doesn't load.

Don't post a screenshot of an error, post the text of the error.