Error

Hello Guys,

I am just trying to compile my Project and get it the error like as a

Arduino: 1.8.5 (Windows 10), Board: “Arduino/Genuino Mega or Mega 2560, ATmega2560 (Mega 2560)”

C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Jay Bhatt\Documents\libraries -fqbn=arduino:avr:mega:cpu=atmega2560 -ide-version=10805 -build-path C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_911357 -warnings=none -build-cache C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_447780 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -verbose C:\Users\Jay Bhatt\Downloads\PASSWORD\PASSWORD.ino
C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Jay Bhatt\Documents\libraries -fqbn=arduino:avr:mega:cpu=atmega2560 -ide-version=10805 -build-path C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_911357 -warnings=none -build-cache C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_447780 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -verbose C:\Users\Jay Bhatt\Downloads\PASSWORD\PASSWORD.ino
Using board ‘mega’ from platform in folder: C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr
Using core ‘arduino’ from platform in folder: C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr
Detecting libraries used…
“C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++” -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega2560 -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_AVR_MEGA2560 -DARDUINO_ARCH_AVR “-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino” “-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\mega” “C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_911357\sketch\PASSWORD.ino.cpp” -o “nul”
“C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++” -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega2560 -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_AVR_MEGA2560 -DARDUINO_ARCH_AVR “-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino” “-IC:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\mega” “C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_911357\sketch\PASSWORD.ino.cpp” -o “C:\Users\JAYBHA~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_911357\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp”
C:\Users\Jay Bhatt\Downloads\PASSWORD\PASSWORD.ino:2:26: fatal error: genieArduino.h: No such file or directory

#include <genieArduino.h>

^

compilation terminated.

exit status 1
Error compiling for board Arduino/Genuino Mega or Mega 2560.

i don’t know what was the problem and i was compile my old tested program they was run successful before yet but now i am getting the same error on it also.

Best Regards,
seggi.

123.txt (980 Bytes)

The message tells you that you did not install the genieArduino library or installed it incorrectly.