Errors uploading sketch onto Micro MINIMosd

I have an arduino mini (minim micro osd) that I have been trying to get working and have had the follow issue.

Initially I connected it to my PC using and FTDI adapter and was able to flash the EEPROM and upload the MWOSD sketch.

The MWOSD comes with a GUI where I could change certain things on the HUD (its for FPV flight).

The issue started when I plugged in the arduino again through the FTDI to get to the GUI the arduino didn't seem to respond.

After a while I was getting no where so I started the IDE 1.8 and then decided to try flash the EEPROM and start again. However when I tried to run the EEPROM_clear sketch it would just sit there loading and bring up this error.

--

Arduino: 1.6.13 (Windows 7), Board: "Arduino Pro or Pro Mini, ATmega328 (5V, 16 MHz)"

Sketch uses 764 bytes (2%) of program storage space. Maximum is 30,720 bytes.
Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2,039 bytes for local variables. Maximum is 2,048 bytes.
E:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avrdude -CE:\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf -v -patmega328p -carduino -PCOM5 -b57600 -D -Uflash:w:C:\Users\Puppet\AppData\Local\Temp\arduino_build_840902/eeprom_clear.ino.hex:i

avrdude: Version 6.3, compiled on Sep 12 2016 at 17:24:16
Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

System wide configuration file is "E:\Arduino\hardware\tools\avr/etc/avrdude.conf"

Using Port : COM5
Using Programmer : arduino
Overriding Baud Rate : 57600
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0xb9
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x0b
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0xac
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0xb8
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x0b
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0xac
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0xb8
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x0b
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xae
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xb9
An error occurred while uploading the sketch

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.


I double checked the board type, the port and the programmer and all are correct. I have uninstalled the drivers and re-installed them, tried doing the same process on another PC, checked the voltage was 5V, made sure the GND/5V/RX to TX/ TX to RX/ DTR are all connected properly. I have no idea what else it could be.

Can any one help?