File error

Can somebody help me.
Everytime i get the same error.
Include expects “FILENAME” or

This is the code

/*
Random Target
By Dadudos
Made for Bunker501
This code is in the public domain.
Please practice safely!

Last edit 31/3/2021
By Dadudos

*/

#include

Servo myservo_1; // create servo object to control a servo
Servo myservo_2;
Servo myservo_3;
Servo myservo_4;
Servo myservo_5;
Servo myservo_6;

// twelve servo objects can be created on most boards
int pos = 0; // variable to store the servo position
long servonummer; // het nr dat de random functie gaat geven
void setup() {
myservo_1.attach(3); // attaches the servos on pins to the servo objects
myservo_2.attach(5);
myservo_3.attach(6);
myservo_4.attach(9);
myservo_5.attach(10);
myservo_6.attach(11);
myservo_1.write(90); //reset alle kaarten naar achteren
delay(500);
myservo_2.write(90);
delay(500);
myservo_3.write(90);
delay(500);
myservo_4.write(90);
delay(500);
myservo_5.write(90);
delay(500);
myservo_6.write(90);
delay(2500);
}
void loop() {
servonummer = random(0, 7); //kiest het servonummer
if (servonummer == 1) { //kijkt of het nr 1 is of niet. Als het nr 1 is, dan servo open.
myservo_1.write(0); // zet servo op open positie
delay(1500); //tijd dat de kaart zichtbaar blijft.
myservo_1.write(90); //breng servo naar gesloten positie
delay(500); //tijd tussen 2 kaarten
} else if (servonummer == 2) { //als servo 1 niet gekozen is, kijkt hij of servo 2 is gekozen
myservo_2.write(0); // en doet die open.
delay(1500);
myservo_2.write(90);
delay(500);
} else if (servonummer == 3) { // zie vorige opmerking maar dan +1
myservo_3.write(0);
delay(1500);
myservo_3.write(90);
delay(500);
} else if (servonummer == 4) {
myservo_4.write(180);
delay(1500);
myservo_4.write(90);
delay(500);
} else if (servonummer == 5) {
myservo_5.write(180);
delay(1500);
myservo_5.write(90);
delay(500);
} else if (servonummer == 6) {
myservo_6.write(180);
delay(1500);
myservo_6.write(90);
delay(500);
}
}

Thank you

(deleted)

Some software (such as comment threads on blogs) eats any text wrapped in <> because it thinks it’s HTML tags. So when you copy/paste code that was posted there, it is missing all the angle bracket enclosed code (most commonly #include directives).

That problem is solved now,
Now I got the next error :

Arduino:1.8.12 (Mac OS X), Board:“Arduino Uno”

De schets gebruikt 2896 bytes (8%) programma-opslagruimte. Maximum is 32256 bytes.
Globale variabelen gebruiken 69 bytes (3%) van het dynamisch geheugen. Resteren 1979 bytes voor lokale variabelen. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00
Probleem bij het uploaden naar het board. Zie http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload voor suggesties.

Dit rapport zou meer informatie bevatten met
“Uitgebreide uitvoer weergeven tijden compilatie”
optie aan in Bestand → Voorkeuren.

I don’t know what’s wrong?

Have you chosen the right board and port in the Tools menu?

Have you tried the suggestions at http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload

Read the how to use this forum stickies to see how to post code and error messages.