FreeIMU Library compilation error

The error appear every time when I compile some example programs from FreeIMU Library (like FreeIMU_yaw_pitch_roll)

They worked correctly, but after unstalling Atmel Studio, MPLAB-X they stopped compile (probably). I reinstalled Arduino, Java, reload libraries, but problem still appear. What could have accidentally uninstalled?

On my virtual machine with windows XP these programs working correctly. I have Arduino IDE 1.0.5

In file included from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Printable.h:23,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Print.h:27,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Stream.h:26,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:26,
                 from C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:4:
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:10: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'new'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:11: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'new'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:12: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'delete'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:13: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'delete'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:17: error: expected identifier or '(' before string constant
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:18: error: expected identifier or '(' before string constant
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:19: error: expected identifier or '(' before string constant
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/new.h:21: error: expected identifier or '(' before string constant
In file included from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Print.h:27,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Stream.h:26,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:26,
                 from C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:4:
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Printable.h:25: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'Print'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Printable.h:33: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'Printable'
In file included from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Stream.h:26,
                 from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:26,
                 from C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:4:
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Print.h:34: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'Print'
In file included from C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:26,
                 from C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:4:
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\hardware\arduino\cores\arduino/Stream.h:38: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'Stream'
In file included from C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:4:
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:30: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'TwoWire'
C:\Users\ml\Desktop\arduino-1.0.5-windows\libraries\Wire/Wire.h:76: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'Wire'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:63: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'md23'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:64: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'lcd'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:66: error: expected '=', ',', ';', 'asm' or '__attribute__' before 'displayState'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c: In function 'setup':
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:75: error: 'OUTPUT' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:75: error: (Each undeclared identifier is reported only once
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:75: error: for each function it appears in.)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:76: error: 'INPUT' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:79: error: 'Wire' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:80: error: 'md23' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:82: error: 'lcd' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:91: error: 'byte' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:91: error: expected ';' before 'b'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:92: error: 'b' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:98: error: 'Serial' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:99: error: 'for' loop initial declaration used outside C99 mode
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c: At top level:
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:122: error: expected ')' before 'chan'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c: In function 'loop':
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:159: error: 'PI' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:221: error: 'HIGH' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:250: error: 'byte' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:250: error: expected ';' before 'motorsInput'
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:252: error: 'Serial' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:252: error: 'motorsInput' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:255: error: 'md23' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:271: error: 'displayState' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:276: error: 'lcd' undeclared (first use in this function)
C:\Users\ml\Documents\Arduino\libraries\FreeIMU\new  2.c:301: error: 'LOW' undeclared (first use in this function)

I dont think you have uninstalled anything. It looks like a character has been deleted or a junk character added in the source file somewhere.

You have right, when I reloaded FreeIMU libraries I just used copy and replace folders instead delete them first. Now everything is working. Thanks!