Getting Liquidware Slide to operate

I tried to utlize a simple button program I copied from the liquidware site. The slide will properly show the two buttons; however, whenever one is pressed the Slide flashes white and then resets.

 #include <TButton.h>

TButton ok = TButton("Ok",20,80);
TButton cancel = TButton("Cancel",80,80);

void setup() {
  ok.Paint();
  cancel.Paint();
}

void loop() {

  if (ok.GetTouch()) {
    stroke(255);
    fill(0);
    text("Pressed 'Ok'    ", 10, 30);
  }

  if (cancel.GetTouch()) {
    stroke(255);
    fill(0);
    text("Pressed 'Cancel'", 10, 30);
  }

}

The slide will compile and load with the following errors:

[exec] avrdude: verifying …
[exec] avrdude: verification error, first mismatch at byte 0x8500
[exec] 0x4f != 0xff
[exec] avrdude: verification error; content mismatch
[exec]
[exec] avrdude done. Thank you.
[exec]

BUILD FAILED
C:\Users\Hingle\Desktop\Antipasto\hardware\arduino\cores\touchshield\build.xml:1
51: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\Hingle\Desktop\Antipasto\hardware\arduino\cores\touchshield\src\templat
e\build.xml:179: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\Hingle\Desktop\Antipasto\hardware\arduino\cores\touchshield\config\buil
d.ccmacros.xml:45: exec returned: 1

Total time: 22 seconds

I had this same problem with other code I’ve written. I’m using Antipasto 043.

Any suggestions are appreciated

I tried to utlize a simple button program I copied from the liquidware site.

This sounds like a problem you should be addressing over there, then.