Help please!

I gi just reset my computer, I updated drivers and everything, but when I try to upload the code I got a a message error like this :

Arduino: 1.8.5 (Windows 10), Board: "Arduino/Genuino Uno"

D:\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware D:\Arduino\hardware -tools D:\Arduino\tools-builder -tools D:\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries D:\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Anh Tu\Documents\Arduino\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10805 -build-path C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115 -warnings=none -build-cache C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_7865 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -verbose D:\Arduino Projects\Project_2\Project_2.ino
D:\Arduino\arduino-builder -compile -logger=machine -hardware D:\Arduino\hardware -tools D:\Arduino\tools-builder -tools D:\Arduino\hardware\tools\avr -built-in-libraries D:\Arduino\libraries -libraries C:\Users\Anh Tu\Documents\Arduino\libraries -fqbn=arduino:avr:uno -ide-version=10805 -build-path C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115 -warnings=none -build-cache C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_7865 -prefs=build.warn_data_percentage=75 -prefs=runtime.tools.avr-gcc.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.arduinoOTA.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -prefs=runtime.tools.avrdude.path=D:\Arduino\hardware\tools\avr -verbose D:\Arduino Projects\Project_2\Project_2.ino
Using board 'uno' from platform in folder: D:\Arduino\hardware\arduino\avr
Using core 'arduino' from platform in folder: D:\Arduino\hardware\arduino\avr
Detecting libraries used...
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\sketch\Project_2.ino.cpp" -o "nul"
Generating function prototypes...
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -flto -w -x c++ -E -CC -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\sketch\Project_2.ino.cpp" -o "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp"
"D:\Arduino\tools-builder\ctags\5.8-arduino11/ctags" -u --language-force=c++ -f - --c++-kinds=svpf --fields=KSTtzns --line-directives "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\preproc\ctags_target_for_gcc_minus_e.cpp"
Compiling sketch...
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-g++" -c -g -Os -w -std=gnu++11 -fpermissive -fno-exceptions -ffunction-sections -fdata-sections -fno-threadsafe-statics -MMD -flto -mmcu=atmega328p -DF_CPU=16000000L -DARDUINO=10805 -DARDUINO_AVR_UNO -DARDUINO_ARCH_AVR "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\cores\arduino" "-ID:\Arduino\hardware\arduino\avr\variants\standard" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\sketch\Project_2.ino.cpp" -o "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\sketch\Project_2.ino.cpp.o"
Compiling libraries...
Compiling core...
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring_pulse.S.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\WInterrupts.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\hooks.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring_analog.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring_digital.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring_pulse.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\wiring_shift.c.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\CDC.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\HardwareSerial.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\HardwareSerial0.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\HardwareSerial1.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\HardwareSerial2.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\HardwareSerial3.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\IPAddress.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\PluggableUSB.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\Print.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\Stream.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\Tone.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\USBCore.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\WMath.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\WString.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\abi.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\main.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\new.cpp.o
Using previously compiled file: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\core\core.a
Archiving built core (caching) in: C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_cache_7865\core\core_arduino_avr_uno_fd040c28ca717db04400ddff4ecd4334.a
Linking everything together...
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-gcc" -w -Os -g -flto -fuse-linker-plugin -Wl,--gc-sections -mmcu=atmega328p -o "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/Project_2.ino.elf" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115\sketch\Project_2.ino.cpp.o" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/core\core.a" "-LC:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115" -lm
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -j .eeprom --set-section-flags=.eeprom=alloc,load --no-change-warnings --change-section-lma .eeprom=0 "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/Project_2.ino.elf" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/Project_2.ino.eep"
"D:\Arduino\hardware\tools\avr/bin/avr-objcopy" -O ihex -R .eeprom "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/Project_2.ino.elf" "C:\Users\ANHTU~1\AppData\Local\Temp\arduino_build_569115/Project_2.ino.hex"
Sketch uses 1218 bytes (3%) of program storage space. Maximum is 32256 bytes.
Global variables use 11 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2037 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
avrdude: ser_open(): can't open device "\.\COM1": The system cannot find the file specified.

Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.

You are trying to use COM1.
Is your Arduino on COM1 ?
Very unlikely.

It's on COM3, but can you tell me how to change it then ?

Even when I switch ports, I still have the same error message with a different port

I figured it out thanks to another thread down below, thank you for your help and for the inconvenience, I'm new here and I panicked a bit.