I have coding error and I want to know what is wrong

the compiler says
" exit status 1
‘first’ does not name a type" at the

#include <Servo.h>
#include <SoftwareSerial.h>

int interval=20;

byte Pattern={0x11, 0x01, 0x01, 0xED};
Servo first;
Servo second;

boolean going =false;
boolean power= false;
int row=0;
int index;
int angle=0;
int state=0;
SoftwareSerial mySerial(10,11);
unsigned Temp;
unsigned Value;

void setup() {
Serial.begin(9600);
while(!Serial){
};
mySerial.begin(9600);
}
first.attach(2);//this is where the error occured

}

void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:
index=1;

Servo_Control(0);

for (int i=0; i<4;i++)
mySerial.write(Pattern*);*
while(mySerial.available(){

  • mySerial.read();*
  • mySerial.read();*
  • mySerial.read();*
  • Temp=mySerial.read();*
  • Value=Temp<<8|mySerial.read();*
  • Serial.print(millis()/1000); Serial.print(" ");*
  • Serial.println(Value, DEC);*
  • index++;*
  • if(index==40)*
  • break;*
    }
    Servo_Control(1);
    delay(10000);
    }
    void Servo_Control(int index){
    if (index==0){
    for (angle=0; angle<=180; angle++){
  • first.write(angle);*
  • delay (15);*
    }
    }
    else {
    for (angle=180; angle>=0; angle–){
    first.write(angle);
  • delay (15);*
    }
    }}

Format your code with CTRL T

Attach your code using the </> icon on the left side of the posting menu.
Put your sketch between the code tags [code][/code]

I solved it

Please use code tags.

Look at the servo examples at http://www.arduino.cc/en/Reference/Servo to see how to initialize the servos.

Lohaness1000: I solved it

Then you can edit your original post and add [solved] to the title.