I'm not able to perform a Wifi connection with the Ethernet shield HLK-RM04

I have an arduino Mega 2560 and an ethernet shield HLK-RM04. When I try to run sketchs that use the Ethernet Connection the webpage shows the message " Can not find this webpage". I have used the library wifiRM04 as recommend by the manufacturer but I can not run even a single Hello World page. Is there any procedure to performe when I install the HLK-RM04? I have already tried a lot of sketches from the internet. There is no enough information about how to configure the HLK-RM04. When I use just the arduino whitout connecting the Ethernet shield it works well.

(deleted)

kikoalencar:
I have an arduino Mega 2560 and an ethernet shield HLK-RM04. When I try to run sketchs that use the Ethernet Connection the webpage shows the message " Can not find this webpage". I have used the library wifiRM04 as recommend by the manufacturer but I can not run even a single Hello World page. Is there any procedure to performe when I install the HLK-RM04? I have already tried a lot of sketches from the internet. There is no enough information about how to configure the HLK-RM04. When I use just the arduino whitout connecting the Ethernet shield it works well.

You apparently bought something which you know nothing about.
Then proceeded to not bother learning anything further about it.

This device is not a straightforward wifi shield.

I leave it to you to actually research and learn about this device that you purchased.