[color=#202124][pre]Kurulum ve kurulum işlemleri için bu programda yazdığım el kumandalarını cep telefonuna aktaran sihirli uzaktan kumanda sistemi, çok el kumanda sisteminden en çok kullanılan 6 tuşu uydu tv ve diğerlerini ayrı ayrı kaldırır, kullanıcı kullanmak istediği kumandayı kumanda eder cep telefonundan
Arduino'ya 6 uzaktan kumanda kaydeder, kullanıcı istediğini seçer, ben başardım.
nice project. If you prefer to write in turkish you have to lookup if somewhere else is a turkish speaking website about arduino otherwise use google translate
güzel proje. Türkçe yazmayı tercih ediyorsanız, başka bir yerde arduino hakkında Türkçe konuşan bir web sitesi olup olmadığına bakmanız gerekir, aksi takdirde google translate kullanın.
Bu metni Google İngilizceden Türkçeye çevirerek tercüme ettim
saygılarımla Stefan
sihirli kumanda ayarlar programı da yazdım.. evinizdeki el kumandalarını elektronik devreye aktarmak ordan android tabled ve telefon ile kontrol etrmek
6 adet kumandayı elektronik devreye aktarmak
her kumandadan 6 adet tuşu elektronikl dvereye yüklemek
her kumandayı otomatik tanır şifre ve diğer özellikler dahil
kullanıcı toplam 6 adet kumandayı elektronik devreye tanıtır hafızay aalır
android telefon ile kumanda eder..
6 adet kumandayı 6x6 36 adat fonksiyonu hafızaya almayı başardım elektronik devreyeye yükledim no raw ...
आप क्या हैं? एक तुर्की राष्ट्रवादी जो तुर्की भाषा को नई दुनिया की भाषा बनाना चाहता है?
या बस कोई है जो दुनिया को दिखाना चाहता है कि वह कितना महान प्रोग्रामर है?
अगर यह वास्तव में दुनिया को समझना है तो आपको इसे अंग्रेजी में लिखना चाहिए।
और यही गूगल ट्रांसलेट के लिए है
aap kya hain? ek turkee raashtravaadee jo turkee bhaasha ko naee duniya kee bhaasha banaana chaahata hai?
ya bas koee hai jo duniya ko dikhaana chaahata hai ki vah kitana mahaan prograamar hai?
agar yah vaastav mein duniya ko samajhana hai to aapako ise angrejee mein likhana chaahie.
ምንድን ነህ? የቱርክ ቋንቋን አዲሱ የዓለም ቋንቋ ማድረግ የሚፈልግ የቱርክ ብሔርተኛ?
ወይንስ እሱ ምን ያህል ታላቅ ፕሮግራም አውጪ ለዓለም ለማሳየት የሚፈልግ ሰው ብቻ?
ዓለምን በእውነት ለመረዳት ከሆነ እንግሊዝኛ ላይ መጻፍ አለብዎት።
እና ጉግል መተርጎም ለዚያ ነው
minidini nehi? yeturiki k’wanik’wani ādīsu ye‘alemi k’wanik’wa madiregi yemīfeligi yeturiki biḥēritenya?
weyinisi isu mini yahili talak’i pirogirami āwich’ī le‘alemi lemasayeti yemīfeligi sewi bicha?
‘alemini be’iwineti lemeredati kehone inigilīzinya layi mets’afi ālebiwoti።
ina gugili meterigomi lezīya newi
你是做什么的? 想要使土耳其语成为新的世界语言的土耳其民族主义者?
还是只是想向世界展示他是一位伟大的程序员的人?
如果要真正了解世界,则应该用英语书写。
这就是谷歌翻译的目的
Nǐ shì zuò shénme de? Xiǎng yào shǐ tǔ'ěrqí yǔ chéngwéi xīn de shìjiè yǔyán de tǔ'ěrqí mínzú zhǔyì zhě?
Háishì zhǐshì xiǎng xiàng shìjiè zhǎnshì tā shì yī wèi wěidà de chéngxù yuán de rén?
Rúguǒ yào zhēnzhèng liǎojiě shìjiè, zé yīnggāi yòng yīngyǔ shūxiě.
Zhè jiùshì gǔgē fānyì de mùdì
Кім ты працуеш? Турэцкі нацыяналіст, які хоча зрабіць турэцкую мову новай мовай свету?
Ці проста той, хто хоча паказаць свету, які ён выдатны праграміст?
Калі вы хочаце зразумець свет, вам трэба напісаць яго на англійскай мове.
І для гэтага прызначаны пераклад Google
Kim ty pracuješ? Turecki nacyjanalist, jaki choča zrabić tureckuju movu novaj movaj svietu?
Ci prosta toj, chto choča pakazać svietu, jaki jon vydatny prahramist?
Kali vy chočacie zrazumieć sviet, vam treba napisać jaho na anhlijskaj movie.
I dlia hetaha pryznačany pieraklad Google
He aha koe? He tangata whenua Turikana e hiahia ana kia waiho te reo Turiki hei reo hou mo te ao?
Ranei ko te tangata anake e hiahia ana ki te whakaatu ki te ao he tangata tino hotaka a ia?
Mena ko te tino maarama ki te ao me tuhi e koe ki te reo Ingarihi.
Ana koira ta google whakamaori