Issue connecting to YUN after initial attempted configuration

Hi, I am having a problem connecting to the YUNs web page after having initially attempted to configure it. Initially the instructions i had indicating a connection to the webpage via arduino.local/ however this didnt work but i could connect using 192.168.240.1 and entered the configuration page and all this went fine i then clicked the button to configure and restart the YUN but nothing seemed to happen. After a while i decided to to try to reconnect to 192.168.240.1 but couldnt and the reference to arduino YUN no longer appears in the wifi list. The linux side does seem to be working as i can acess it using YUN serial monitor and the arduino side seems to be working. So not sure why i cant access configuration web page. Is there a way to reset all this. Using the various reset buttons doesnt seem to do anything.

Any help is much appreciated.

Cheers.

I suppose you're using windows. Have you installed bonjour printing services as mentioned in the guide http://arduino.cc/en/Guide/ArduinoYun ?

Hi Federico, AN thanks for the reply. In fact i am using linux to do the configuration.

Cheers.

Then it may be an issue with your browser cache. Try closing and reopening it and retry access your yun using its name, like http://myyun.local

Same issue... 1 - The Yun board appear to get dhcp address 2 - Not ping replies 3 - No config page shown

giuseppeminnozzi: Same issue... 1 - The Yun board appear to get dhcp address 2 - Not ping replies 3 - No config page shown

I connected my putty terminal in rs232 mode and changed the /etc/config/network config file in the modified section from static back to 'dhcp' mode, reboot the board and all it's working again. After this I d upgraded the firmware to 1.41 version so now seem it's possible to change the ip address from configuration web page.