Issue to upload bootloader file in atmega328p-au

Dear all, I have made one pcb for atmega328p-au where I have tried to upload bootloader file. I donw know where I have done mistake with pcb, coz when I'm trying to upload bootloader file its showing bellow error.

Arduino: 1.6.12 Hourly Build 2016/08/31 07:46 (Windows 10), Board: "Arduino Nano, ATmega328"

avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x03
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x03
Error while burning bootloader.

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.

|500x333

Moved your topic to it's current location as it is more suitable.

Could you take a few moments to Learn How To Use The Forum. Other general help and troubleshooting advice can be found here. It will help you get the best out of the forum in the future.

Please do this:

  • (In the Arduino IDE) File > Preferences
  • Check the checkbox next to “Show verbose output during: upload”.
  • Click the “OK” button.
  • Attempt to “upload bootloader file”
  • After the process fails, you’ll see a button on the right side of the orange bar: “Copy error messages”. Click that button.
  • In a forum reply here, click on the reply field.
  • Click the </> button on the forum toolbar. This will add the forum’s code tags markup to your reply.
  • Press “Ctrl + V”. This will paste the Burn Bootloader output between the code tags.
  • Move the cursor outside of the code tags before you add any additional text to your reply.

your1click:

Arduino: 1.6.12 Hourly Build 2016/08/31 07:46

Almost certainly unrelated to your problem, but I’m curious. Why are you using a 2.5 year old beta test version of the Arduino IDE?

You haven’t mentioned what programmer you are using to upload the boot loader or how it is wired ( ICSP ?).

Your board doesn’t show any serial connection or the reset line for any program upload either .