New links in the forum heading

The new links to "My Posts" and profile should be useful but they are corrupted under some circumstances that I have not got to the bottom of, such as on this page

Hopefully we will be removing that corrupted view.
A deploy was made without tester consultation.

You may also find you no longer have to insert links manually in posts as they should now AUTO INSERT.

Only variation to that would be if you are hyperlinking some text which you should still be able to do the old way.

You may also find you no longer have to insert links manually in posts as they should now AUTO INSERT.

You are going to have to explain that to me !

URL's

Go try it in the test section :wink:

ballscrewbob:
URL's

Go try it in the test section :wink:

BTDTGTTS but I can see no change to existing functionality

Oh great, now we have a "Help" button that obscures part of the page if you use the forum without maximising the forum window

I need help getting rid of that damn HELP button !!!!!!!!!!!

What’s wrong with you people ? >:(

Firefox users can add these lines to userContent.css to hide the help button:

/* forum.arduino.cc */
div.footer-help-container {display:none!important;}

Edit: and then restart the browser.

First thing please make a setting where you can get rid of the help button… :o

Disclaimer :- the HELP button has nothing to do with any of my projects !

It does look like it needs some slight tweaking though so maybe you want to report that in the special place known as github !

Junk on mount Everest: