pond automation and monitoring program HELP needed please!

Hi here I am trying to write a programme to monitor and control my garden pond I have many expensive koi so also would like to add an email alert later need to get the basics working and also any extra ideas would be greatly recived here is what i have only I fix one error and then get 5 more but I would like to under stand what im am doing wrong as I want to learn to fix my own problems
I know this is far from finished but would just like the relays to work from the sensors to start

#define CH1 3
#define CH2 4
#define CH3 5
#define CH4 6
#define flowsensor 7
#define flowmeter 8
#define level 9

void setup (){ // put your setup code here, to run once:

pinMode (CH1, OUTPUT);
pinMode (CH2, OUTPUT);
pinMode (CH3, OUTPUT);
pinMode (CH4, OUTPUT);
pinMode (flowsensor (7), OUTPUT);
pinMode (flowmeter( 8), OUTPUT);
pinMode (level( 9), OUTPUT);
}

// Turn off power to the relays first
digitalWrite (CH1, LOW);
digitalWrite (CH2, LOW);
digitalWrite (CH3, LOW);
digitalWrite (CH4, LOW);
// delay(2000); // Wait 2 seconds for sequence to start

void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:

}
digitalWrite(CH1, HIGH);
delay(1000);
digitalWrite(CH1, LOW);

if {tempSender , HIGH);
digitalWrite (CH1, HIGH);
} else digitalWrite (CH1, LOW);
digitalWrite (CH1, HIGH);
digitalWrite (CH2 , HIGH);
digitalWrite (CH3 , HIGH);
digitalWrite (CH4 , HIGH);

}

So, what's the problem?

And please use code tags around your code. Makes it a lot easier to read.

pinMode (flowsensor (7),  OUTPUT);

That is not the right syntax for pinMode. You already defined flowsensor to be 7. Get rid of the (7). And fix the rest of the pinMode statements.

void loop() {
  // put your main code here, to run repeatedly:
  
}

That is your entire loop() function. All the rest of the code is outside of a function (big error).

Please read the "how to use the forum"stickies to see how to format and post code and error messages and some hints on asking an effective question.

If your relay module is like most, it’s low true, meaning you turn the output pin LOW to turn it ON. Check that first.