problem as stand alone device

Hi guys
I am using some neopixel strips to use them once a threshold is reached, via USB is good and works well
But as stand alone it becomes laggy and from Al the sequences normally when stopped it ends what ever it's doing but in this case let's say you are in the threshold and it's doing what it is supposed to do and let go, once it goes into the threshold again I keeps on going from where it ended sometimes and not from the beginning as it's does via USB.
What could be the cause here?
For the standalone this is my setup
Arduino nano
Step down from 12v to 5.5
Neopixel stick 8led
Thanks

Hi,
Welcome to the forum.

Please read the post at the start of any forum , entitled “How to use this Forum”.
OR
http://forum.arduino.cc/index.php/topic,148850.0.html.
Then look down to item #7 about how to post your code.
It will be formatted in a scrolling window that makes it easier to read.

Can you please post a copy of your circuit, in CAD or a picture of a hand drawn circuit in jpg, png?
Show how you are connecting the stand alone supply and what it is please?

Thanks… Tom… :slight_smile:

Hi
Thanks
It’s just when a given voltage is there to light the led

For informed help, please read and follow the instructions in "How to use this forum".

Clearly explain what you expect to happen and what happens instead. Post the code, using code tags.

Hi,
Sorry but it needs to be clearer than that, with pin labels , part numbers and proper symbols.
As well as ALL the wiring, how have you got power supplied the Neopixels strip?
Using thick marker pens makes it hard to read.


Thanks.. Tom.. :slight_smile: