Problem uploading to board.

hi
i try to uploading my sketch to the arduino uno but is not work and i get this message and the orange light is keep on.
the system i used is window 10 64-bit
i attach a pic for my arduino.
thank you

Sketch uses 1,066 bytes (3%) of program storage space. Maximum is 32,256 bytes.
Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2,039 bytes for local variables.
Maximum is 2,048 bytes.
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x21
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x21
Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.

20160223_224739_resized [95039].jpg

Google the error message. The error is generalized and there is no specific solution. Just need to try them all until you find it.

thank you for reply i try uploading many times for two days but no think happen. did you think i crashed the adrunio ?

What have you tried to solve your issue?

i try to reset the arduino from the small button , and i check the usp port's and the program from board manager ,unplug and plug it back many time's ,uploading the sketch many time's but it's not working .

alaabp i think it happen because you are using fake arduino and/or ftdi

The same thing happened to me. I've tried it with three different lilypad/cable combinations and three versions of the Arduino software. I've tried in on three different computers.

I have used the same boards before - and they have worked.

I can upload to an Arduino/uno board without problem - but not the lilypad.

Maybe the Lilypad does not have a bootloader installed. We got one from Sparkfun or Adafruit one time that didn't. Unfortunately it was one that did not have all IO pins brought out, I had to get an SMD adapter to be able to load a bootloader onto it, press & hold it in place to connect to the 6 pins that an ICSP header connects to: VCC, Gnd, Reset, MOSI, MISO, SCK: |500x366 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__64417__Atmel_Atmega_Socket_Firmware_Flashing_Tool_AR_Warehouse_.html?strSearch=atmega