Problem uploading to board

I'm just getting started with arduino. I'm on a mac but whenever I try to upload to a Arduino Nano, I get this error message. I have tried both the old and new Bootloader.

Arduino: 1.8.12 (Mac OS X), Board: "Arduino Nano, ATmega328P (Old Bootloader)"

Sketch uses 3882 bytes (12%) of program storage space. Maximum is 30720 bytes.
Global variables use 232 bytes (11%) of dynamic memory, leaving 1816 bytes for local variables. Maximum is 2048 bytes.
/private/var/folders/zx/dtl458f96w13h6440v1jpld40000gn/T/AppTranslocation/910DFB70-F127-4F76-92D0-7736169AD0F3/d/Arduino.app/Contents/Java/hardware/tools/avr/bin/avrdude -C/private/var/folders/zx/dtl458f96w13h6440v1jpld40000gn/T/AppTranslocation/910DFB70-F127-4F76-92D0-7736169AD0F3/d/Arduino.app/Contents/Java/hardware/tools/avr/etc/avrdude.conf -v -patmega328p -carduino -P/dev/cu.usbserial-14230 -b57600 -D -Uflash:w:/var/folders/zx/dtl458f96w13h6440v1jpld40000gn/T/arduino_build_580946/sketch_jun05a.ino.hex:i

avrdude: Version 6.3-20190619
Copyright (c) 2000-2005 Brian Dean, http://www.bdmicro.com/
Copyright (c) 2007-2014 Joerg Wunsch

System wide configuration file is "/private/var/folders/zx/dtl458f96w13h6440v1jpld40000gn/T/AppTranslocation/910DFB70-F127-4F76-92D0-7736169AD0F3/d/Arduino.app/Contents/Java/hardware/tools/avr/etc/avrdude.conf"
User configuration file is "/Users/ethanpickett/.avrduderc"
User configuration file does not exist or is not a regular file, skipping

Using Port : /dev/cu.usbserial-14230
Using Programmer : arduino
Overriding Baud Rate : 57600
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0x00
avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding
avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x00

avrdude done. Thank you.

Problem uploading to board. See http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload for suggestions.

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.

No response from the board. Is there any activity on Nano’s LEDs?

old bootloader or new bootloader?