Problem with the drivers installation .

I have recently bought a new arduino uno and i can't install the drivers, it tells me impossible to find the drivers for the software, I tried also disabling the driver signature enforcement but it still doesen't work. I'm sure i've done everything in the right way. Can someone please tell me if ther's something else to make it work?

There are loads of threads on this sort of issue (around half of topics).

Start by posting a link to where the board came from, or a picture of the board. That way we can check which drivers are needed for your board.

This is where i bought http://www.ebay.it/itm/ARDUINO-UNO-Rev-3-ORIGINALE-con-microcontrollore-ATmega328-ART-CV01-/230682749374?pt=Componenti_elettronici_attivi&hash=item35b5c369be

Assuming you are on Windows see the getting started guide for Windows here. Pay particular attention to installing the drivers.

When you have done that, check under tools->port in the IDE with and without the board plugged in. You should get an extra port when it is plugged in.

Chiedo scusa non parlo inglese, ho acquistato un kit di arduino , ma mi hanno rifilato un funduino e non riesco a farlo funzionare come lo collego il PC non lo vede e non cerca di istallare i driver, metto io la porta manualmente ma mi da sempre errore 10, e facendo partire il software non riesco a selezionare la porta Com dal programma, insomma credo che la scheda non funzioni , e possibile? Grazie a chiunque mi risponda , sono appena entrato in questo mondo di arduino , un saluto a tutti