good timing bulldog, my Pluralsight C++ course just started teaching the class info. Seems to be many ways to do the same thing in C/C++
Hobi olarak merak sardığım arduino ile ilgili giriş çıkış 2 adet flow sensor ile bir proje yapmaya çalışıyorum ancak kodlamada acemiyim lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?
problemim depoya dolum yapıldığında alınan sıvıyı birinci sensor ile litre bazında ölçecek belirlenen depo kapasitesi kadar sıvı alındığında girişteki selonoidi kapatacak total miktarı eprom a kaydedecek aynı değeri eprom dan okuyarak çıkıştan yani ikinci flow sensorden sarfiyatı ölçecek kalan miktarı eproma yazacak.
PaulS:
Only if the flow meter uses hall effect sensors.
If you want to keep the flow data separate, yes.
There are two external interrupts, on pins 2 and 3.
That code is not using external interrupts. It is using timer interrupts.
No, you didn't. You used two different timers, but you only initialized one of the timers.
PaulS:
How much help do you need to use 1 timer, instead of two?As to using external interrupt pins, you should know which pins are external interrupt pins, and not use them until you need them as external interrupt pins or until you have no other pins to use.
Hobi olarak merak sardığım arduino ile ilgili giriş çıkış 2 adet flow sensor ile bir proje yapmaya çalışıyorum ancak kodlamada acemiyim lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?
problemim depoya dolum yapıldığında alınan sıvıyı birinci sensor ile litre bazında ölçecek belirlenen depo kapasitesi kadar sıvı alındığında girişteki selonoidi kapatacak total miktarı eprom a kaydedecek aynı değeri eprom dan okuyarak çıkıştan yani ikinci flow sensorden sarfiyatı ölçecek kalan miktarı eproma yazacak.