redfly shield on mega just returns AT+RSI_FWVERSION?

Hi,

I am a bit lost (as I am a newbie on arduino and electronics) I bought the red fly shield and connected it as shown in the pics below but using the redfly liobrary all i get is the fwversion respond

Are the pins correctly mounted? DO i need to change something ?

Any help would be appreciated...

br Thomas

top view https://www.dropbox.com/s/79s7f3z97i0vzlx/2014-06-14%2022.17.17.jpg

side view1 https://www.dropbox.com/s/c9lsjzg0ofnk9mg/2014-06-14%2022.17.24.jpg

side view1 https://www.dropbox.com/s/nmnrcn9s5omvvai/2014-06-14%2022.17.36.jpg

Code part:

// initialize the digital PIn as an output. // Pin 13 has an LED connected on most Arduino boards: pinMode(13, OUTPUT); digitalWrite(13, LOW);

RedFly.disable(); Serial.begin(115200); outln("VERSION 8"); sprintf(buffout, "Free: %d", freeRam()); bout();

digitalWrite(13, HIGH);

uint8_t ret; //init the WiFi module on the shield // ret = RedFly.init(br, pwr) //br=9600|19200|38400|57600|115200|200000|230400, pwr=LOW_POWER|MED_POWER|HIGH_POWER // ret = RedFly.init(pwr) //9600 baud, pwr=LOW_POWER|MED_POWER|HIGH_POWER // ret = RedFly.init() //9600 baud, HIGH_POWER ret = RedFly.init(115200, LOW_POWER); sprintf(buffout, "RED FLY Init %d\n", ret); bout();

outln writes the char* via Serial bout writes the buffout char[250] via Serial

Output is: VERSION 8 AT+RSI_FWVERSION? AT+RSI_FWVERSION? AT+RSI_FWVERSION? RED FLY Init 255

(deleted)

Being optimistic i didnt solder them up to now or is this an epic fail ;)

(deleted)

Hi,

soldered all pins and had a profi in house to double check measuring power supply,

WIFI shield LED is green but still the same console output, no response from the wifi shield

any help apprec.

Thomas

Found MY Bug :) I am using the eclipse IDE and i had to set some additional flags to get it working... So all fine, Socket connection already established

Thanx for the support