RF24 library troubles...

Hello all,

I'm trying to get the RF24 library to work with my nRF24L01+'s on my raspberry pi and arduino mega. I'm using the getting started example on both devices.

When starting I get:

raspberry pi:

================ SPI Configuration ================
CSN Pin = CE0 (PI Hardware Driven)
CE Pin = Custom GPIO22
Clock Speed = 8 Mhz
================ NRF Configuration ================
STATUS = 0x0e RX_DR=0 TX_DS=0 MAX_RT=0 RX_P_NO=7 TX_FULL=0
RX_ADDR_P0-1 = 0xf0f0f0f0d2 0xf0f0f0f0e1
RX_ADDR_P2-5 = 0xc3 0xc4 0xc5 0xc6
TX_ADDR = 0xf0f0f0f0d2
RX_PW_P0-6 = 0x20 0x20 0x00 0x00 0x00 0x00
EN_AA = 0x3f
EN_RXADDR = 0x03
RF_CH = 0x4c
RF_SETUP = 0x07
CONFIG = 0x0e
DYNPD/FEATURE = 0x00 0x00
Data Rate = 1MBPS
Model = nRF24L01+
CRC Length = 16 bits
PA Power = PA_MAX

Arduino:

STATUS = 0x0e RX_DR=0 TX_DS=0 MAX_RT=0 RX_P_NO=7 TX_FULL=0
RX_ADDR_P0-1 = 0xf0f0f0f0e1 0xf0f0f0f0e1
RX_ADDR_P2-5 = 0xc3 0xc4 0xc5 0xc6
TX_ADDR = 0xf0f0f0f0e1
RX_PW_P0-6 = 0x20 0x20 0x00 0x00 0x00 0x00
EN_AA = 0x3f
EN_RXADDR = 0x03
RF_CH = 0x4c
RF_SETUP = 0x07
CONFIG = 0x0f
DYNPD/FEATURE =0x00 0x00
Data Rate = 1MBPS
Model = nRF24L01+
CRC Length = 16 bits
PA Power = PA_HIGH

I have added the capacitors to the power pins. Which did not seem to help.

The problem I'm facing is that after each transmission I get:

Now sending 45913...failed.

Failed, response timed out.

I have checked the wiring, which seems fine. And am completely lost as to what I am doing wrong. Could anyone give me some advise?

Thanks.